Ιδρυμένη το 1982, η Divico Security είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας που επικεντρώνεται στην συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση του κλάδου. Η μοναδική ενιαία της δομή συνδυάζει εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας από έμπειρο προσωπικό, 24ωρη παρακολούθηση από το κέντρο λήψεως σημάτων και υπηρεσία άμεσης επέμβασης με εκπαιδευμένους φύλακες.

Η φιλοσοφία της να επικεντρώνεται στις τεχνολογικές εξελίξεις και στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης, οδηγεί την εταιρεία στη συνεχή εξεύρεση νέων καινοτόμων λύσεων ασφαλείας καλύπτοντας έτσι ανάγκες πριν καν αυτές εμφανιστούν.


Τα κεντρικά γραφεία της Divico Security στην Πάτρα

Τα κεντρικά γραφεία της Divico Security στην Πάτρα

Η Divico Security διαθέτει:

  • ιδιόκτητα κεντρικά γραφεία στην Πάτρα με επιπλέον παραρτήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο καθώς και 90 αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα.
  • μόνιμο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό 120 ατόμων.
  • ευρύ πελατολόγιο στο οποίο καταλογίζονται χιλιάδες ιδιωτικά και δημόσια έργα, όπως καταστήματα της, Alpha Bank, ΕΛΤΑ , Δ.Ε.Η, Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους, Πανεπιστήμια, και χιλιάδες πελάτες στον ιδιωτικό τομέα.
  • έναν από τους πιο σύγχρονους κεντρικούς σταθμούς στην Ελλάδα που λειτουργεί με προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης.
  • 40 επαγγελματικά αυτοκίνητα.
  • τμήμα έρευνας και ανάπτυξης (R&D) καινοτόμων προϊόντων που κατασκευάζει η ίδια και εξάγει σε 8 χώρες.
  • συνεργασίες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.
  • πρωτοποριακές μεθόδους αποτροπής παραβιάσεων όπως για παράδειγμα: βομβίδες κρότου, τεχνικός καπνός-ομίχλης, σειρήνα DIVOICE με «αόρατο φύλακα» που επεμβαίνει και μιλάει ζωντανά αποτρέποντας τους εισβολείς και άλλα.

Το κέντρο λήψεως σημάτων και η άμεση επέμβαση

Το κέντρο λήψεως σημάτων και η άμεση επέμβαση

Η εταιρεία δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα των υπηρεσιών της, διαλέγοντας διακεκριμένο προσωπικό που είναι ικανό να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο υψηλές απαιτήσεις παρέχοντας έτσι στους πελάτες της την ασφάλεια που επιζητούν.

Ακόμα, η Divico Security συμβάλλει στην προστασία του πλανήτη μας, θέτοντας πράσινους στόχους χωρίς να υπονομεύει την ποιότητα των υπηρεσιών της. Παραδείγματα αποτελούν η σταδιακή αντικατάσταση βενζινοκίνητων οχημάτων με ηλεκτρικά, οι αυστηροί κανονισμοί ανακύκλωσης, η ελάχιστη χρήση χαρτιού και άλλα.

Η πολυετή εμπειρία στο χώρο, η εξειδίκευση και η παρουσία της εταιρείας σε πανελλαδικό επίπεδο αποτελεί την ασφαλέστερη εγγύηση των υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχει.

Info

Διεύθυνση: Αυστραλίας 95
Τηλέφωνο: 261 046 1900
Facebook: Divico Security