Θραύση κάνει το βίντεο που έχει ανέβει σε γνωστή ροζ (και κάτι παραπάνω) ιστοσελίδα του διαδικτύου, την οποία ακλουθούν αρκετοί fan του είδους.

Πρόκειται για ένα βίντεο που σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε αυτό έχει γυριστεί στο Γιαννισκάρι, στην γνωστή παραλία της Δυτικής Αχαΐας, κάποια χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα.

Στο βίντεο αυτό εμφανίζονται δύο νεαρές και δύο νεαροί να προχωρούν από κοινού σε ερωτικές περιπτύξεις, φτάνοντας σε ένα hot κουαρτέτο, με τις όλες τις λεπτομέρειες και τα σχετικά.

Η λήψη είναι τέτοια που δεν φαίνονται καλά τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών (ή καλύτερα δεν τα αφήνει ευδιάκριτα), ενώ ο θεατής δεν είναι εύκολο να καταλάβει αν το σεξουαλικό αυτό όργιο γίνεται σε σκηνή ή σε κάποιο αυτοκίνητο.

Όμως όλα τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνει και με το παραπάνω. Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει φτάσει σε αρκετά μέρη της Ελλάδος, με τους ντόπιους να το δείχνουν στους Πατρινούς, "πειράζοντας" τους για τα... κατορθώματα της πόλης της.

Οι νεαροί πρωταγωνιστές, άλλωστε, δείχνουν να είναι περήφανοι για την καταγωγή τους ή τέλος πάντων για τον τόπο διαμονής τους. Καλημερούδια λένε από Πάτρα και ύστερα προχωρούν στα περαιτέρω…