"Φουλάρει" για τον Χρήστο Αραβίδη η ομάδα της Παναχαϊκής, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Μπάρλο να μην κρύβει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ο διακαής πόθος του.

Πρόκειται για μία πιθανή μεταγραφή που ασφαλώς εγκρίνει και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος που θέλει εξίσου τον 33χρονο επιθετικό στην ομάδα του, γνωρίζοντας την αξία του και ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, για να μπορέσει η Παναχαϊκή να κάνει την μεταγραφή αυτή θα πρέπει να προχωρήσει σε υπέρβαση που δεν μεταφράζεται μόνο στο οικονομικό σκέλος, αλλά κυρίως στην προσπάθεια που θα πρέπει να γίνει για να πειστεί ο ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League.

Βλέπετε ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα. Ο Χρήστος Αραβίδης, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της ΑΕΚ και μάλιστα αποτέλεσε το βαρύ πυροβολικό της Ένωσης, την χρονιά που εκείνη πήρε την άνοδο και επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα.

Είναι ένας επιθετικός που βλέπει δίχτυα, μυρίζεται το γκολ και σίγουρα αν τελικά έρθει στην Πάτρα θα αποτελέσει το κανόνι της «κοκκινόμαυρης» ομάδας και η εγγύηση για την πορεία πρωταθλητισμού που θέλε να κάνει φέτος η Παναχαϊκή.

Ο ίδιος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα της Λαμίας με την φανέλα της οποίας δεν θα συνεχίσει. Ο Γιώργος Μπάρλος θα επιδιώξει να έχει συνάντηση μαζί του, να τον δει από κοντά και να του εξηγήσει το πλάνο που έχει για την Παναχαϊκή. 

(Με πληροφορίες από την εφημερίδα «Γνώμη»).