Σημαντικά προβλήματα παρουσιάζει η πρόσβαση στην σελίδα της ΕΕΤΑΑ, σύμφωνα με μαρτυρίες γονέων που προσπαθούν εδώ και τρεις με τέσσερις μέρες να κάνουν την αίτηση voucher για να εντάξουν το παιδί τους στο εν λόγω πρόγραμμα για τους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς.

Η αίτηση για το πρόγραμμα «βγήκε» στον «αέρα» τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής, ύστερα από αρκετή καθυστέρηση από πλευράς υπουργείου που σίγουρα θα κοστίσει με τη σειρά της την καθυστέρηση στην όλη διαδικασία (βλέπε εγγραφές σε παιδικούς σταθμούς κτλ).

Όμως ακόμα και όταν η αίτηση ανέβηκε στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, ζητώντας από τις μητέρες των παιδιών να βάλουν τα στοιχεία τους και να μπουν μέσω του Taxisnet, υποβάλλοντας την, υπάρχουν σημαντικά προβλήματα.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες γονιών που εδώ και μέρες πασχίζουν για να κατορθώσουν να κάνουν την αίτηση, το σύστημα πότε τους πετάει έξω και πότε ιστοσελίδα πέφτει εντελώς.

Όσοι είναι τυχεροί και κάνουν τα πρώτα βήματα συμπληρώνοντας ταστοιχεία τους, τότε πηγαίνοντας στα επόμενα, ελπίζοντας ότι θα πετύχουν τον σκοπό τους, διαψεύδονται αφού πάντα κάτι συμβαίνει και η σελίδα πέφτει.

Στους περισσότερους έρχεται ενημέρωση να αποθηκεύσουν ότι έχουν συμπληρώσει και να μπουν αργότερα. Με αυτά και με αυτά η πρόσβαση στην ιστοσελίδα και ειδικότερα η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης μόνο μία εύκολη διαδικασία δεν είναι για τους γονείς.

Η σελίδα χρειάζεται γενικότερα επιδιόρθωση, όπως και η συγκεκριμένη ενότητα. Και όλα αυτά τη στιγμή που φέτος οι αιτήσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, ενώ η προθεσμία των αιτήσεων λήγει στις 5 Αυγούστου. 

Αν ενδιαφέρεστε για την αίτηση κάντε τη εδώ.