Πολλοί από μας προσπαθούν ακόμα να ανακάμψουν από την έκλειψη Σελήνης στις 4 Ιουλίου. Αστρολογικά μιλώντας, αυτό το καλοκαίρι δεν ήταν καθόλου χαλαρό και είχε μια σεληνιακή τρέλα που διπλασιάστηκε με τις εκλείψεις, γιατί δεν ήταν μόνο μία. Σε συνέχεια αυτής της τρέλας έρχεται και η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20 Ιουλίου. Το καλό είναι ότι δεν είναι έκλειψη αλλά κουβαλά αντίστοιχη ένταση. Ειδικά για τα παρακάτω ζώδια.

Κριός

Η νέα Σελήνη σε κάνει να νιώθεις ένα μπέρδεμα ανάμεσα στο συναισθηματικό και στο χειροπιαστό κι αυτό δεν είναι διασκεδαστικό για ένα ανυπόμονο ζώδιο όπως το δικό σου. Ενώ καλείσαι να επικεντρώσεις την ενέργεια σου στο σπίτι και την οικογενειακή ζωή, να γιατρευτείς από θεμελιώδη τραύματα και να κάνεις τον ιδιωτικό σου χώρο μια άνετη όαση, νιώθεις ανήμπορη να βρεις το δρόμο σου εξαιτίας επαγγελματικού φόρτου. Αξιοποίησε την επιθυμία σου για να εμβαθύνεις στον εαυτό σου και να δημιουργήσεις ένα ασφαλές συναισθηματικό πεδίο για να λύσεις τα θέματά σου. Θα πρέπει να διατηρήσεις την ισορροπία καθώς οι ευθύνες δεν φαίνεται να περιμένουν. Βρες λίγο χρόνο σήμερα να δεθείς με την οικογένεια, να γράψεις στο ημερολόγιό σου ή να καθαρίσεις το σπίτι και να το κάνεις πιο άνετο για να μη χάσεις τη δυναμική. Έχεις καιρό για να προλάβεις τις επαγγελματικές εξελίξεις.

Καρκίνος

Η εποχή του Καρκίνου ήταν ένα ασταμάτητο rollercoaster για σένα. Ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή, τις δύο εκλείψεις και την τωρινή νέα Σελήνη στο ζώδιό σου,δυσκολεύτηκες να βγεις στην επιφάνεια και να αναπνεύσεις. Με την επιρροή της Σελήνης νιώθεις αναστατωμένη που δεν έχεις αρκετό χρόνο για σένα. Έπειτα από όλη αυτή την αστρολογική ένταση που έπρεπε να υποστείς είναι ώρα να πάρεις ρεπό και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να μην εξελίχθηκε έτσι. Τα σχεσιακά δράματα το κάνουν αδύνατο να επικεντρωθείς στον εαυτό σου αλλά η αντιπαραθεση και η διαφωνία δεν θα πάει στράφι. Παίρνεις πολύτιμα μαθήματα για το πώς να κάνεις λειτουργικές τις σχέσεις σου οπότε δώσε στον σύντροφό σου την προσοχή που χρειάζεται κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης και βεβαιώσου ότι τιμάς τον εαυτό σου βάζοντας όρια κι επικοινωνώντας τις ανάγκες σου.

Ζυγός

Ήσουν μια εργατική μελισσούλα και νιώθεις τη σπίθα της έμπνευσης και της δημιουργίας όταν έρχεται ένα νέο project και κυνηγάς νέους στόχους. Ωστόσο, η ενέργεια της νέας Σελήνης καταστρέφει τον ειρμό σου. Ενώ η καρδιά σου θέλει να επικεντρωθεί στα επαγγελματικά σου όνειρα, θα νιώσεις σύγκρουση με τις ευθύνες στο σπίτι. Κάποιες θυσίες θα χρειαστούν -θα πρέπει να βρεις χρόνο να αντιμετωπίσεις τα συναισθηματικά θέματα που προκύπτουν. Αλλιώς θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως διάσπαση από τα πράγματα στα οποία θέλεις να επικεντρώσεις την ενέργειά σου. Θυμήσου ότι αυτό είναι προσωρινό. Παρά το γεγονός ότι έχεις πολλές ιδέες, κάνε μικρά και πρακτικά βήματα για τους στόχους αντί για άλματα που θα βρουν αντίσταση στη βαρύτητα. Κάνοντας τα μικρά θα σου επιτρέψουν να έχεις χρόνο για άλλα προσωπικά ζητήματα -και θα μετρήσει ως εξέλιξη μόλις αυτή η σεληνιακή φάση ολοκληρωθεί.

Αιγόκερως

Αν θες να θεραπεύσεις τη σχέση σου θα πρέπει να θεραπεύσεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτή τη νέα Σελήνη και θα το δεις με απόλυτη διαύγεια. Το να χειριστείς τη σχέση σου με ακεραιότητα δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς με τον σύντροφό σου είναι σημαντικό για σένα. Νιώθεις να έχεις κίνητρο περισσότερο από ποτέ να δουλέψεις τις σχέσεις σου αλλά θα ανακαλύψεις ότι συνεχίζεις να πέφτεις πάνω στα ίδια θέματα και ο πυρήνας αυτών είναι μέσα σου. Το να είσαι πρόθυμη να συνειδητοποιήσεις τα συναισθηματικά σου βαρίδια και να κάνεις την απαραίτητη παρασκηνιακή δουλειά είναι απαραίτητο για να εξελιχθείς στη σχέση και τα δύσκολα θέματα να εμφανιστούν. Οι παρακάμψεις είναι δελεαστικές αλλά ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ότι δεν είναι ποτέ αξιόπιστες όσο αν παίρνεις τον κανονικό δρόμο που οδηγεί σίγουρα στην επιτυχία.