Σε εξέλιξη βρίσκεται το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading– Cheer OnTour, από το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020. Η Βάρη και το Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου, αποτελούν τον πρώτο σταθμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, καθώς λόγω των ιδιαίτερων καταστάσεων, η διοργάνωση θα διεξαχθεί… on tour σε τέσσερις σταθμούς (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ρέθυμνο), με σκοπό να περιοριστούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι μετακινήσεις των αθλητών-τριών.

Κάθε ομάδα που συμμετέχει, προσέρχεται στο γήπεδο με προκαθορισμένο ραντεβού, πραγματοποιεί το ζέσταμα, την πρόβα και την βιντεοσκόπηση με την οποία διαγωνίζεται. Τις χορογραφίες θα βαθμολογήσουν κριτές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Cheerleading.

Από τους 15 συλλόγους από όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στους αγώνες, αξίζει να αναφερθεί η πρωτοεμφανιζόμενη συμμετοχή της Χοροκίνησης Ναυπλίου, που λαμβάνει μέρος τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όσο και στο Olympus Cheer Openπου πραγματοποιείται παράλληλα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το απόγευμα της Δευτέρας 20/7, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης θα τιμήσει με την παρουσία του την διοργάνωση. Τον Υφυπουργό θα υποδεχθούν ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Μιχάλης Φουντεδάκης.