Δεν ξέρουμε τι λέτε εσείς, αλλά το βίντεο της τουριστικής καμπάνιας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΠΔΕ για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και του τουρισμού, κλέβει καρδιές.

Παρουσιάζει την καλοκαιρινή όψη της Δυτικής Ελλάδος, κατορθώνοντας μέσα σε λίγα λεπτά να συμπεριλάβει πολλές από τις τόσες ομορφιές της περιοχής μας και κυρίως από τις υπέροχες παραλίες μας, μεταφέροντας ταυτόχρονα προς τον θεατή τη γεύση του ελληνικού καλοκαιριού.

Ήλιος, θάλασσα, παραλία, ανέμελες και ξέγνοιαστες στιγμές σαν και αυτές που μπορεί να προσφέρει η Δυτική Ελλάδα στους επισκέπτες της, περνώντας το μήνυμα στο θεατή ότι είναι μία περιοχή της Ελλάδος όπου μπορεί να βρει κανείς τα πάντα. 

Σίγουρα οι εντυπώσεις που παίρνει κανείς για την καλοκαιρινή Δυτική Ελλάδα, βλέποντας το βίντεο, είναι μόνο θετικές και αν υπάρξει η ανάλογη προώθησή του προς το εξωτερικό, τότε να ξέρετε ότι οι εικόνες αυτές θα φέρουν τουρίστες, αν όχι φέτος, το επόμενο καλοκαίρι.

Η Δυτική Ελλάδα έχει όλες τις δυνατότητες να αναπτυχθεί τουριστικά και το marketing, όπως και αυτού του είδους οι τουριστικές καμπάνιες, μπορούν να προσφέρουν πολλά σε αυτή την κατεύθυνση, έχοντας μία προοπτική που ξεπερνά τα όρια ενός καλοκαιριού.

Ο τουρισμός, άλλωστε, είναι από τους κατεξοχήν κλάδους που δουλεύεις όχι για το σήμερα, αλλά κυρίως για το αύριο.

Για την ιστορία το βίντεο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος έχει τίτλο «Καλοκαίρι χωρίς Covid 19 – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος: Μια περιοχή που μπορεί να βρεις τα πάντα».

Τη σκηνοθεσία του ανέλαβαν ο Παναγιώτης Φαφούτης και ο Χρήστος Ορτέντζιο, o τελευταίος και το drone operator – cinematographer και το edit - Sfx - Color Grading o Θωμάς Σβορόνος. 

Στο βίντεο συμμετείχε αρκετός κόσμος που έβαλε το λιθαράκι του στο εκπληκτικό αποτέλεσμα, ενώ η δουλειά των δημιουργών του πέτυχε διάνα τον σκοπό της καμπάνιας που ήταν ανάδειξη της ομορφιών της περιοχής μας σε αυτό το τόσο περίεργο τουριστικά καλοκαίρι.


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ COVID-19. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!