Τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα για το Happy Day. Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

«Να σας ευχαριστήσουμε για αυτό το πολύ όμορφο που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί το Happy Day δεν είμαστε μόνο εμείς, είμαστε εμείς σε συνδυασμό με εσάς, θέλουμε να είμαστε η παρέα σας. Να γελάμε, να λέμε σοβαρά πράγματα, να λέμε αστεία, αλλά να προσπαθούμε πάντα να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο. Η φετινή σεζόν σίγουρα δεν ήταν εύκολη για κανέναν. Δεν λείψαμε ούτε μια μέρα, είμαστε η μόνη ψυχαγωγική εκπομπή που δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα να είναι εδώ στην παρέα σας. Ήμασταν πιστοί στο ραντεβού για να σας ψυχαγωγήσουμε και να σας κάνουμε να ξεχαστείτε», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τον σταθμό και όλους τους συνεργάτες της, ενώ αποχαιρέτησε και την Μαρία Αντωνά, η οποία αποχωρεί από το Happy Day. Όπως έγραψε πρώτο το zappIT, η Μαρία Αντωνά είχε πρόταση για να συνεχίσει στην εκπομπή και απλά ανέμεναν την απόφασή της. Τελικά, η ίδια δεν δέχτηκε να παραμείνει και πλέον αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή.

«Μαράκι, μπορεί να μην είμαστε του χρόνου παρέα, αλλά η αγάπη και η συμπάθεια θα παραμείνουν και θα αντέξουν στο χρόνο», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Μαρία Αντώνα απάντησε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευκαιρία που βρέθηκα εδώ πέρα μαζί σας. Για μένα ήταν πολύ μεγάλο σχολείο, ήταν μια βαθιά βουτιά… Ελπίζω να στάθηκα σωστά δίπλα σου και όπως έπρεπε».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε, επίσης, τον Βασίλη Γρηγορόπουλο και την Δήμητρα Παλούδη που αποχωρούν από τον Alpha και σύμφωνα με τις πληροφορίες του zappIT εντάσσονται στο δυναμικό του ΣΚΑΙ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λοιπόν, αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.


Έπεσε η αυλαία για το Happy Day