Μπορεί να έφτασε η ώρα για την αυλαία του πρώτου κύκλου, οι "Άγριες Μέλισσες" όμως θα επιστρέψουν και μάλιστα δριμύτερες τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Οι ανατροπές, οι δυνατοί και παράνομοι έρωτες, οι κόντρες, οι τσακωμοί, οι συγκινήσεις και οι αποκαλύψεις είναι μερικά από τα στοιχεία που έκαναν το σίριαλ του ΑΝΤ1 να ξεχωρίσει σεναριακά και που θα συνεχίσουν να υπάρχουν έντονα, δια χειρός Μελίνας Τσαμπάνη, στον δεύτερο κύκλο. Ένας κύκλος που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Η σεναριογράφος έχει γράψει ήδη τα πρώτα σενάρια με τους ηθοποιούς αυτή την περίοδο να πραγματοποιούν γυρίσματα για τα νέα επεισόδια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο My TV, στον καινούργιο κύκλο θα υπάρξουν αποχωρήσεις αλλά και νέες αφίξεις στο Διαφάνι που θα ανατρέψουν τη ζωή όλων των κατοίκων.

Ένας, μάλιστα, από τους ηθοποιούς που ήδη έχει συμφωνήσει να ενταχθεί στο καστ της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης., ο οποίος επιστρέφει τηλεοπτικά αρκετά χρόνια μετά το σίριαλ, «Η λέξη που δεν λες» το οποίο είχε προβληθεί στην τηλεόραση του Alpha.

Ο ηθοποιός αναμένεται να υποδυθεί έναν μυστηριώδη και δυναμικό άντρα, ο οποίος καταφθάνει στο Διαφάνι και εμπλέκεται άμεσα με τη μεγάλη αδελφή Σταμίρη, την Ελένη, την οποία στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου θα τη δούμε να ταλαιπωρείται και να υποφέρει στη φυλακή καθώς κατηγορείται για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού!