Δωρεάν μαθήματα για το στοματικό σεξ προσφέρουν μέσω διαδικτύου ειδικοί από τις ΗΠΑ, με στόχο, όπως τονίζουν, να αυξηθεί η ερωτική απόλαυση των δυο ή περισσότερων σεξουαλικών παρτενέρ.

Περιλαμβάνουν οπτικοακουστικό υλικό με συμβουλές για τις τεχνικές, μαθήματα ανατομίας αλλά και συζήτηση για την επίλυση αποριών.

Η ιστοσελίδα Beducated, όπως ανέφερε ο Αμερικανός ψυχολόγος και ερευνητής του Kinsey Institute στο Indiana University Τζάστιν Λιμίλερ με ανάρτησή του στο προσωπικό blog του, παρέχει σειρά μαθημάτων γύρω από το σεξ και εκείνα που αφορούν το στοματικό σεξ είναι δωρεάν. Αρκεί να δηλώσει κανείς στην ιστοσελίδα το προσωπικό του e-mail και θα λάβει όλο το εξειδικευμένο υλικό για στοματικό σεξ σε άντρα ή γυναίκα.

Όπως εξηγεί ο Λιμίλερ, το υλικό αυτό απευθύνεται σε ετερόφυλα ή ομόφυλα ζευγάρια, καθώς και σε πολυερωτικές σχέσεις περισσότερων από δυο παρτενέρ. Αφού οι μαθητές μάθουν τα πάντα γύρω από την ανατομία της περιοχής, θα λάβουν συμβουλές για το πώς να ξεκινήσουν τη συζήτηση με τον/την/τους παρτενέρ τους για να κάνουν στοματικό σεξ αλλά και πώς να εκφράσουν πιο αποτελεσματικά ό,τι νιώθουν κατά τη διάρκειά του.

Παράλληλα θα λάβουν βίντεο στα οποία θα επιδεικνύονται οι καλύτερες τεχνικές στοματικού σεξ για κάθε φύλο χωριστά. Έτοιμοι να απαντήσουν στις απορίες είναι ειδικοί που αποκαλούνται beducators (δάσκαλοι του κρεβατιού).

Πληρώνοντας συνδρομή παρέχονται αντίστοιχα μαθήματα για το kinky και το σαδομαζοχιστικό σεξ, τις στάσεις, τις ανοιχτές σχέσεις, τον γυναικείο οργασμό και τις τεχνικές μασάζ.

ΠΗΓΗ: Espresso