Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, διοργανωτής Όμιλος της 31ης Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου (Ράλι Ιονίου) ανακοινώνει την αναβολή της φετινής διοργάνωσης για το επόμενο έτος.

Η μεγάλη ιστιοπλοϊκή διοργάνωση της Δυτικής Ελλάδας αποτελεί μια όμορφη περατζάδα στα νησιά του Ιονίου και στα μέρη της δυτικής Ελλάδας, που φέρνει κοντά τους κατοίκους με τους συμμετέχοντες ιστιοπλόους με σκοπό όχι μόνο την αγωνιστική εμπειρία αλλά και την τουριστική προβολή της περιοχής.

Όλο αυτό το διάστημα, αγωνιστήκαμε να προσαρμόσουμε τη διοργάνωση στις νέες απαιτήσεις, να την εντάξουμε στους υγειονομικούς κανόνες, περικόπτοντας διαδρομές, αλλάζοντας τον τρόπο διεξαγωγής και κυρίως το κομμάτι της επαφής με το ντόπιο στοιχείο, αλλά τα νέα δεδομένα, όπως διαμορφώνονται καθημερινά, μας οδηγούν σε μια διοργάνωση η οποία ξεφεύγει από τον καθιερωμένο χαρακτήρα του Ράλι Ιονίου, όπως καθιερώθηκε και επικράτησε στην ιστιοπλοϊκή οικογένεια.

Συνεπώς, προκειμένου να διαφυλάξουμε το κύρος του θεσμού και την ομαλή και απρόσκοπτη συμμετοχή όλων αυτών που αγαπούν το Ράλι Ιονίου, αναβάλλουμε τη διοργάνωση για τον επόμενο χρόνο.