Η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι παντρεμένοι πάνω από 20 χρόνια και μαζί έχουν δύο κόρες, τις δίδυμες Όλγα και Νίκη. Έχοντας γεννηθεί σε ένα σπίτι όπου κυριαρχεί η καλλιτεχνική δημιουργία, οι δυο τους δε θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν με την υποκριτική, εμπνευσμένες από την αξιόλογη πορεία των γονιών τους στο ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση. Την Όλγα Σκιαδαρέση έχουμε απολαύσει σε μερικές θεατρικές παραγωγές, όπου ξεχώρισε για το ταλέντο της, ενώ τη Νίκη πρόσφατα είδαμε στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» του ΑΝΤ1, όπου συμμετείχε και η μητέρα της.

Πρόσφατα λοιπόν, η Μπέσυ Μάλφα δημοσίευσε μια φωτογραφία της Όλγας, με αφορμή τη γιορτή της, πριν από λίγες μέρες. Στη φωτογραφία, βλέπουμε την ανερχόμενη ηθοποιό σε ένα λιβάδι, να κρατά ένα μπουκέτο λουλούδια. Η περήφανη μαμά Μπέσυ Μάλφα έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης «Σε αγαπάω, χρόνια πολλά», όπως αναφέρει το zappit.

Αν και όλοι λένε ότι μοιάζει στον πατέρα της, σε αυτήν τη φωτογραφία η Όλγα μοιάζει στη μελαχρινή εκδοχή της μητέρας της.