Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και δημοσιεύει συχνά στιγμές τόσο από την επαγγελματική, όσο και από την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος είναι ένας χαρούμενος πατέρας. Με τη σύζυγό του, Δέσποινα, έχουν μια κόρη, την Αριάννα Τσιχίρο, κι έναν γιο, τον Κένζι. Μέσα από τις αναρτήσεις του, ο διάσημος σεφ και κριτής του MasterChef δε διστάζει να εκφράζει την αδυναμία που έχει στα παιδιά του.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του, ο Σωτήρης Κοντιζάς δημοσίευσε μια απίθανη φωτογραφία του γιου του, Κένζι, ενθουσιάζοντας τους χιλιάδες followers του. Ο διάσημος σεφ βρίσκεται σε πλοίο και ο χαριτωμένος μικρούλης με την πάνα του θαυμάζει τον καταγάλανο ορίζοντα μέσα από ένα φινιστρίνι. Η ανάρτηση έχει ξεπεράσει τα 54 χιλιάδες like μέχρι στιγμής, ενώ πολλοί από όσους τον ακολουθούν άφησαν ένα σχόλιο, εκφράζοντας πόσο τρυφερή και όμορφη βρήκαν τη φωτογραφία του γνωστού μάγειρα, όπως αναφέρει το bovary.

Αν και ο Σωτήρης Κοντιζάς δε δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι τους, ο τηλεοπτικός μάγειρας συνόδευσε την ανάρτηση με μερικούς στίχους από το κομμάτι «The Pyramid Song» του συγκροτήματος Radiohead.

Η ταξιδιάρικη ανάρτηση έβαλε τους fans του σεφ σε mood καλοκαιριού, με τον μικρό Κένζι, να κλέβει φυσικά την παράσταση!