Πιστή στο τηλεοπτικό της ραντεβού βρέθηκε, για μια ακόμα φορά, η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής στο «Έλα χαμογέλα» του OPEN, όπως αναφέρει το zappit.

Αυτή ήταν και η τελευταία φορά, για τη φετινή σεζόν, που η όμορφη παρουσιάστρια καλημέρισε τους τηλεθεατές μιας και, όπως είναι επόμενο, η πρωινή εκπομπή θα κάνει την απαραίτητη παύση για το καλοκαίρι.

Στο φινάλε μιας εορταστική εκπομπή, η Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάπου εδώ τελειώσαμε και εγώ δεν τα έχω αυτά καθόλου να ξέρετε! Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους όσους συμμετείχαν στο να βγαίνει αυτή η εκπομπή κάθε εβδομάδα στον αέρα. Όχι πάντα πολύ εύκολα αλλά με πάρα πολύ κόπο και πάρα πολύ αγάπη».

«Ευχαριστώ τους αρχισυντάκτες, τη δημοσιογραφική ομάδα, τα παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Παυλίτο και την Ελένη, την Αννούλα, την Μαίρη και όλη την ομάδα που βοήθησε για να είναι έτσι αυτή η εκπομπή. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για εσάς. Φυσικά το κανάλι, το OPEN που μας φιλοξενεί δυο χρόνια τώρα και κυρίως εσάς. Εσάς που ήσασταν δίπλα μας άλλη μια χρονιά» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια. «Θα είμαστε και πάλι εδώ τον Σεπτέμβριο. Πιο δυνατοί, πιο γεροί, πιο έτοιμοι να κάνουμε και να δώσουμε σε εσάς ότι καλύτερο μπορούμε. Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι, ήσυχο παιδιά, να μην κλειστούμε μέσα εύχομαι ούτε τώρα ούτε όταν γυρίσουμε. Σας αγαπάμε πάρα πολύ και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».