Η παρανομία… χρόνια δεν κοιτά! Αυτό είναι γνωστό στους αστυνομικούς, ωστόσο δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι οι επιτήδειοι που επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής το σπίτι μιας γυναίκας στο Ηράκλειο και την ξάφρισαν ήταν τρεις… 81χρονοι!

Ο ένας από τους δράστες έπιασε κουβέντα με την ανυποψίαστη γυναίκα μέσα στο σπίτι της, ενώ οι δυο… συνομήλικοί του έμειναν απ’ έξω ως τσιλιαδόροι! Στο διάστημα της συζήτησης, ο ηλικιωμένος ζήτησε να πάει στην τουαλέτα, αλλά έκανε ένα… πέρασμα από την κρεβατοκάμαρα της ενοίκου και «βούτηξε» 200 ευρώ! Όταν έφυγαν οι τρεις 81χρονοι, η γυναίκα διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά και ειδοποίησε την Αστυνομία, δίνοντας την περιγραφή τους, όπως αναφέρει το protothema.

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και στην κατοχή του ενός βρέθηκαν τα 200 ευρώ που αποδόθηκαν στην γυναίκα. Οι τρεις ηλικιωμένοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου που τους απήγγειλε την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία και τους άφησε ελεύθερους λόγω της προχωρημένης ηλικίας τους.