Μεγάλη επιχείρηση πολυμελούς ομάδας αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών, βρίσκεται από νωρίς σήμερα το πρωί, σε πλήρη εξέλιξη στην πόλη του Αγρινίου, για την εξάρθρωση διπλής εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβε εξωλέμβιες μηχανές σκαφών, ενώ τα μέλη της φέρονται να εμπλέκονται και σε ζωοκλοπές, κλοπές εργαλείων καθώς και κλοπές γεωργικών μηχανημάτων από αποθήκες.

Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε οκτώ μέχρι στιγμής συλλήψεις, επτά Ελλήνων και ενός Αλβανού. Ο αριθμός των συλλήψεων ωστόσο δεν αποκλείεται να μεγαλώσει τις επόμενες ώρες, ενώ οι δράστες φαίνεται να εμπλέκονται σε περίπου 50 περιπτώσεις κλοπών.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η Αστυνομία αναζητά τόσο τους γονείς της ανήλικης όσο και τους άνδρες που συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της. Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου, πραγματοποίησε συνεδρίες με παιδοψυχολόγους και αναμένεται να μεταφερθεί σε ειδική δομή για κακοποιημένα παιδιά.

Η οργάνωση δρούσε σε Αγρίνιο και Αστακό, ενώ η υπόθεση φαίνεται πως έχει και “άρωμα” μαστροπείας, καθώς συλληφθείς φέρεται να εξέδιδε έναντι αμοιβής μία ανήλικη κοπέλα. Μεταξύ των συλληφθέντων και δύο άνδρες από Ναύπακτο και Πάτρα.

Πηγή: sinidisi.gr