Λίγο έξω από τη Λακκόπετρα για όσους δεν γνωρίζουν και πολλά πράγματα από τη Δυτική Αχαΐα υπάρχει το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής. Ο δρόμος που οδηγούσε εκεί ήταν χάλια μέχρι πρότινος, όμως, πλέον έγιναν οι διαδικασίες και η προετοιμασία εκείνη που χρειάζεται γα να πέσει ασφαλτοτάπητας.

Σύμφωνα με ανάρτηση του κατοίκου της περιοχής Βασίλη Γκοτσόπουλου: "Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω δημόσια τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο για την άμεση ανταπόκριση που επέδειξε στο έγγραφο αίτημα που του υποβάλαμε με αριθμό πρωτοκόλλου 3365/13.05.2020 έγγραφό μας για την πραγματοποίηση του έργου αυτού, αφού στις 02.06.2020 έλαβε το αίτημά μας, στις 17.06.2020 μας δέχθηκε στο γραφείο του μαζί με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Γεώργιο Ντεντόπουλο και μας ανακοίνωσε την απόφαση του για την πραγματοποίηση του και σήμερα σε λιγότερο από ένα μήνα τα λόγια του έγιναν πράξη λαμβάνοντας σάρκα και οστά.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο ο οποίος και αυτός από την πλευρά του συνέβαλε στην υλοποίηση της δράσης αυτής ανταποκρινόμενος στο αίτημά μας. Κλείνοντας νοιώθω ιδιαίτερα ευτυχής και υπερήφανος που καταφέραμε για το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής μετά από τα σαράντα και πλέον χρόνια υπαρξής του να λύσουμε μέσα στα δύο τελευταία χρόνια τα δύο μεγάλα του προβλήματα, αφενός την ηλεκτροδότησή του που έγινε το 2018 και αφετέρου την ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί σε αυτό σήμερα.

Με την βοήθεια του θεού, την συνεχή προσπάθεια όλων μας και την βοήθεια του Δημάρχου μας, της Δημοτικής Αρχής, του Περιφερειάρχη, της Περιφερειακής Αρχής και της Κυβέρνησης θα μπορέσουμε στα χρόνια που έρχονται να λύσουμε και άλλα ζητήματα που απασχολούν το χωριό μας και τους κατοίκους του".