Την πολυσυζητημένη απόφαση της Ελένης Μενεγάκη, να απέχει για ένα διάστημα από την τηλεόραση, σχολίασε αγαπημένη και επί χρόνια συνεργάτιδα της. Ο λόγος για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου η οποία μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών.

Ήσουν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη για χρόνια. Τι έχεις να πεις για εκείνη και την απόφαση της;

Για την Ελένη το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που σημάδεψε τη ζωή μου και το ξεκίνημα μου στην τηλεοπτική μου καριέρα. Χωρίσαμε, όπως συμβαίνει στα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά ξαναβρεθήκαμε πιο ενωμένες από ποτέ. Ήταν πάντα εκεί για να μου δώσει τις συμβουλές της και εγώ πάντα την άκουγα πάρα πολύ προσεκτικά.

Πιστεύω ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας από τους λίγους που γνωρίζουν πάρα πολύ το τηλεοπτικό πεδίο και είναι η μία και μοναδική σταρ της τηλεόρασης. Για να πάρει αυτή τη δύσκολη απόφαση η Ελένη, σημαίνει ότι το είχε πραγματικά ανάγκη. Έπειτα από 30 χρόνια απόλυτης επιτυχίας, έχει το δικαίωμα να κάνει αυτό που της λέει η ψυχή της. Θέλω να χαρεί, να απολαύσει, να φορτίσει μπαταρίες και να δούμε σύντομα το φωτεινό της χαμόγελο, που είναι και αληθινό, στην τηλεόραση.