Με την ανακοίνωση των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων για τα ΑΕΙ, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον αθλητή ελευθέρας πάλης του Α.Σ. Πολυνίκη και μαθητή του ΓΕΛ Καστριτσίου, Ορέστη Παπαθανασόπουλο για την πολύ καλή επίδοση του (17.725 μόρια) με την οποία, εισάγεται σε οποιαδήποτε σχολή του 2ου επιστημονικού πεδίου ‘Θετικές και τεχνολογικές επιστήμες’ επιθυμεί, χωρίς την χρήση δικαιώματος έξτρα μοριοδότησης αθλητή.

Ο Ορέστης, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει αναδειχθεί 4 χρονιές Πανελληνιονίκης στο άθλημα της ελευθέρας πάλης, τόσο με τις άριστες σχολικές του επιδόσεις, όσο και με τις συνεχείς διακρίσεις του στο άθλημα της πάλης, απέδειξε ότι κάθε αθλητής με την συστηματική δουλειά και σωστή κατανομή του χρόνου του, μπορεί να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. Είναι η αδιάψευστη απόδειξη ότι ο πρωταθλητισμός δεν είναι συνυφασμένος με χαμηλή σχολική επίδοση, αλλά το αντίθετο, εφόσον φυσικά υπάρχει πρόγραμμα, διάθεση και ορθή διαχείριση του χρόνου.

Είμασταν απόλυτα βέβαιοι και για αυτήν την επιτυχία του Ορέστη, καθώς είχε από πολύ νωρίς κατανοήσει ότι για την οποιαδήποτε διάκριση, απαιτείτο να ‘παλέψει’ σκληρά και χωρίς άγχος και ότι η επιτυχία δεν έρχεται χωρίς μεθοδική δουλειά, πειθαρχία και αυτοπεποίθηση.

Χαιρόμαστε επίσης διπλά που από την πρώτη μέρα που συνεργαστήκαμε έως και σήμερα, θεωρούμε ότι έχουμε καταφέρει, στο βαθμό που μας αναλογεί, να τον πείσουμε ότι πρώτα πρέπει να είμαστε σωστοί και ακέραιοι ως χαρακτήρες, μετά άριστοι ως μαθητές και τέλος ως αθλητές.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στο νέο του ξεκίνημα.