Με αφορμή το ξεκίνημα της εκπομπής «Καλοκαίρι Not» παραχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου συνέντευξη στον Βασίλη Ανδριτσάνο και το περιοδικό Τηλέραμα. Πως προέκυψε η συγκεκριμένη πρόταση αλλά και πόσο ευχάριστη ήταν από την αρχή η συνεργασία με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κακκαβά.

Πώς προέκυψε το καλοκαιρινό μαγκαζίνο στο OPEN;

Η πρόταση για την παρουσίαση μιας καλοκαιρινής εκπομπής έγινε εντελώς ξαφνικά από τον Νίκο Κοκλώνη, όταν είχε συναντηθεί τυχαία με την Ελένη σε μια καθημερινή βόλτα με το ποδήλατο κατά τη διάρκεια της καραντίνας. “Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να παρουσιάσετε με τον Ετεοκλή μια εκπομπή;” ρώτησε. Στην αρχή ήταν απλά μια ιδέα που μας άρεσε πολύ, ενώ αργότερα, όταν αυτή πήρε σάρκα και οστά και μόλις ακούσαμε το πρότζεκτ, ταυτιστήκαμε ακόμα περισσότερο».

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Γρηγόρη και τη Ναταλί; Γιατί στην αρχή είχαμε ακούσει πως υπήρξε μια κόντρα…

Η συνεργασία με τον Γρηγόρη και τη Ναταλί είναι πολύ καλή. Όταν μάθαμε ότι θα είμαστε όλοι μαζί, χαρήκαμε και νιώσαμε μεγάλη ασφάλεια, αφού η τηλεοπτική εμπειρία του Γρηγόρη είναι μεγάλη και θα μπορούσε να μας βοηθήσει σε πολλά πράγματα, τα οποία για μας είναι πρωτόγνωρα. Πέρα όμως από αυτά, τα παιδιά έχουν πολύ καλή αύρα και πιστεύω πως ταιριάζουμε πολύ και ως προσωπικότητες. Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει καμία κόντρα! Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα! Ίσα ίσα, έχουμε τον ίδιο στόχο και αυτό μας κάνει συμμάχους.