Η Βίκυ Βολιώτη γύρισε τον χρόνο πίσω και νοστάλγησε την εποχή που ήταν φοιτήτρια στην δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Η ηθοποιός ξεφύλλισε τα φωτογραφικά της άλμπουμ και βρήκε μια φωτογραφία από την εποχή που σπούδαζε στο Εθνικό Θέατρο, τότε που ξεκινούσε για πρώτη φορά το συναρπαστικό ταξίδι της στην υποκριτική.

Η Βίκυ Βολιώτη δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε. Το ίδιο σημειώνουν και οι διαδικτυακοί της φίλοι στο Instagram, κάτω από την throwback φωτογραφία της.

Η Βίκυ Βολιώτη έχει δώσει συνέντευξη στη bovary και έχει δηλώσει μεταξύ άλλων: «Τελειώνοντας το σχολείο και δίνοντας Πανελλαδικές είναι από τις μοναδικές φορές που πολύ συνειδητά και ψύχραιμα συζήτησα με τον εαυτό μου και αναρωτήθηκα αν αυτό είναι που θέλω να κάνω είναι να μπω στο Πανεπιστήμιο. Ηταν βέβαια και μια υπόσχεση που είχα δώσει στον πατέρα μου -ίσως γιατί εκείνος πριν από μένα είχε καταλάβει ότι θα ασχοληθώ με το θέατρο. Μου είχε πει «κάνε ό,τι θες», αλλά μπες στο Πανεπιστήμιο. Ουσιαστικά του το όφειλα, και το έκανα. Μπήκα στην Πάντειο....

Αλλά ήξερα ότι αυτό που ήθελα να κάνω ήταν το θέατρο. Πολύ γρήγορα έδωσα εξετάσεις στη Δραματική του Εθνικού. Στο Πανεπιστήμιο δεν πάτησα το πόδι μου. Μετά από πολλά χρόνια αποφάσισα να τελειώσω τη σχολή, ξαναπήγα, άρχισα να παρακολουθώ αλλά πάλι δεν την τελείωσα. Είναι πολύ δύσκολο όταν δουλεύεις... Ηταν πάρα πολύ ωραία τα χρόνια της σχολής. Μπορεί να ήταν και τα πιο ωραία μου».

Η φωτογραφία της ηθοποιού από τα αθώα χρόνια της φοιτητικής της ζωής ενθουσίασε τους θαυμαστές της και συγκέντρωσε πολλά likes και σχόλια.