Στο «Καλοκαίρι Not» μίλησε, το πρωί της Παρασκευής, ο Νίκος Αναδιώτης. Μετά την έξοδο από την καραντίνα για τον κορονοϊό, ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε για την πρωτόγνωρη αυτή συνθήκη, την απόφαση να ασχοληθεί με τον χώρο της εστίασης καθώς και την «κόντρα» με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Αναδιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο κορονοϊός με βρήκε να συμμετέχω και σε ένα σίριαλ του ΑΝΤ1 στο οποίο πέρασα πάρα πολύ ωραία, ήταν επιτυχημένο αλλά κόπηκαν τουλάχιστον 40 επεισόδια απ’ ότι θυμάμαι.

«Μετά το «Αν ήμουν πλούσιος» αναμένουμε καινούργια πράγματα. Κουβεντιάζω κάτι, το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν είναι ανακοινώσιμο. Ένα πολύ ωραίο κόνσεπτ εκπομπής, διαφορετικό από ότι έχω συμμετάσχει ως τώρα αλλά δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο. Είναι στις κουβέντες».

Όσον αφορά τον χώρο εστίασης που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχεται πως με χαρά σερβίρει αλλά και κάνει ντελίβερι! «Αλίμονο αν δεν σερβίρω στο μαγαζί μου. Έχει χρειαστεί κάποιες φορές να πάω με τα πόδια και για να κάνω ντελίβερι. Μπορεί σε κάποιους που με αναγνωρίζουν να τους φαίνεται περίεργο, αλλά να είναι καλά».

Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είμαστε σχεδόν γείτονες και έχει συμβεί πάρα πολλές φορές να παραγγείλει από το μαγαζί μου» σημείωσε, επίσης, ο Νίκος Αναδιώτης. «Δεν ήταν και ποτέ τόσο τραγικές οι σχέσεις μας για να είναι σήμερα όλα καλά» πρόσθεσε.

Τέλος, ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως έχει βρεθεί σε συνεργασία με κίνητρο τα χρήματα ακόμα και αν το ένστικτο μου έλεγε το αντίθετο.