Η Μόνικα Μπελούτσι ανήκει στις γυναίκες που έχουν καταφέρει να καθιερωθούν σε πρότυπα. Ομορφιάς, γοητείας και ασυναγώνιστης κομψότητας.

Η Ιταλίδα θεά Μόνικα Μπελούτσι είναι η γυναίκα που λατρεύουν όλοι -άνδρες και γυναίκες. Αντικείμενο πόθου για τους πρώτους, πρότυπο μεσογειακής ομορφιάς για τις δεύτερες, η διάσημη ηθοποιός απολαμβάνει τους καρπούς μια αξιοζήλευτης πορείας στον παγκόσμιο σινεμά, με εμβληματικούς ρόλους σε ταινίες όπως το «Μη αναστρέψιμος» και τη «Μαλένα», να αποδεικνύουν ότι διαθέτει κάτι παραπάνω, πέρα από αξεπέραστο σεξαπίλ, όπως αναφέρει το bovary.

Ακολουθώντας φανατικά το προφίλ της στο Instagram, χωρίς να παραλείπουμε το like σε κάθε εντυπωσιακή φωτογραφία της, δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε το νέο photoshoot για λογαριασμό του γαλλικού Paris Match magazine. Οι λήψεις καταφέρνουν να εγκλωβίσουν όλη την πηγαία κομψότητά της, η οποία συνδυάζεται με γοητεία και φλογερό ταμπεραμέντο. Μια φωτογράφιση που αξίζει να απολαύσει κανείς!

Σε μια από τις φωτογραφίες, βλέπουμε τη Μόνικα Μπελούτσι να αψηφά τον χρόνο, ποζάροντας στα 55 της χρόνια με μαύρο, σέξι κορμάκι La Perla. Το διακριτικά σέξι look ολοκληρώνουν ένα λευκό, φινετσάτο πουκάμισο Dior κι ένα υπέροχο, λαμπερό περιδέραιο του οίκου Cartier! Η μούσα του ιταλικού κινηματογράφου στα καλύτερά της κοιτά τον φακό, ξαπλωμένη σε κάτασπρα σεντόνια, με τα καστανά μαλλιά της να πέφτουν ανέμελα μπροστά της.