Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Κάποια άτομα θα σε κάνουν να νιώσεις σήμερα ξέγνοιαστα περνώντας ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Ωστόσο πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις θα σου δημιουργήσουν έντονη κινητικότητα και θα σε εξαντλήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Περιόρισε την επικριτική σου διάθεση γιατί θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Σήμερα, η δυναμικότητα και η καλή σου διάθεση θα κυριαρχήσουν, με αποτέλεσμα να νιώσεις ότι θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα σε αρκετούς τομείς της ζωής σου. Πρώτα απ’ όλα θα νιώσεις την ανάγκη να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε κουράζουν ή νιώθεις πως σας καταπιέζουν. Αν χρησιμοποιήσεις ευελιξία και διπλωματικότητα με τους γύρω σου, τότε σίγουρα θα πετύχεις όσα επιθυμείς.

Δίδυμοι

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές. Mε σύνεση και προγραμματισμό, πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Μπορείς να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά μπορείς να τα εμπιστευτείς. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και μετά είναι σίγουρο ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα θα σε κάνει να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά και θα φέρει και αρκετό εκνευρισμό. Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς σε πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που δεν τις περίμενες και θα σε ανησυχήσουν.

Λέων

Η διάθεσή σου σήμερα δεν είναι και η καλύτερη. Διάφορες καθυστερήσεις, αλλά και παρεξηγήσεις, σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και δημιουργούν εκνευρισμούς.

Παρθένος

Σήμερα οι συνθήκες σε ευνοούν ιδιαίτερα, για να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα και θα πρέπει να πάρεις ριζικές αποφάσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Για να τα καταφέρεις, πρέπει να ηρεμήσεις, να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και κυρίως να μη σκέφτεσαι το παρελθόν, που μπορεί να σου χαλάει τη διάθεση. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών σου προσώπων, που έχουν πάντοτε τη διάθεση να κάνουν ό,τι μπορούν για εσένα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, γιατί ήδη έχεις κουραστεί αρκετά και δεν θα αποδίδουν οι προσπάθειες που κάνεις. Βρες χρόνο σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Το πλανητικό σκηνικό ανοίγει νέες προοπτικές στον ορίζοντα της ζωής σου και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα.

Σκορπιός

Η ημέρα θα σε ευνοήσει αρκετά και θα σου δώσει μεγάλο δυναμισμό. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μείνε μακριά τους γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της.

Τοξότης

Σήμερα θα κατακτήσεις νέους στόχους και θα προωθήσεις με πρωτοποριακό τρόπο τα σχέδια σου. Η διάθεση σου επηρεάζεται από έντονα συναισθήματα και ακραίες επιθυμίες που αντανακλούν στο περιβάλλον σου. Θα δεις τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τον αισθηματικό σου τομέα.

Αιγόκερως

Η σημερινή Παρασκευή σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε βάζει σε εγρήγορση, για να λύσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά επειδή μπορεί να προκύψουν κάποιες αναποδιές, απόφυγε να τα κάνεις όλα μαζί και προσπάθησε να προγραμματίσεις κατάλληλα, για να μην χάσεις τον έλεγχο.

Υδροχόος

Σήμερα, αρκετά θετικά γεγονότα θα συμβούν στη ζωή σου και θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα σε ευχαριστήσουν. Θα πρέπει, ωστόσο, να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ιχθείς

Η σημερινή Παρασκευή, φίλε Ιχθύ, σου φέρνει λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Ειδικά, θέματα που αφορούν την οικογένειά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και σου φεύγει ένα μεγάλο άγχος. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είσαι ξεκούραστος και ήρεμος για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πιο αποτελεσματικά κάθε κατάσταση που θα σου παρουσιαστεί.