Ο σούπερ παππούς εθελοντής και συνταξιούχος ελαιοχρωματιστής, Γιώργος Κατσίποδος, επέστρεψε στην ενεργό δράση.

Ο άνθρωπος που με το πείσμα και τη θέλησή του, αλλά κυρίως με τη διάθεσή του για προσφορά, έγινε πανελλήνιο θέμα, δίνοντας χρώμα και όψη στους γκρίζους τοίχους των σχολικών συγκροτημάτων, δεν θα μπορούσε να κάτσει για αρκετό καιρό σπίτι του.

Επέστρεψε, παίρνοντας το πινέλο του και τα χρώματά του, αψηφώντας τη ζέστη στην καρδιά του καλοκαιριού. Το νέο του ξεκίνημα είναι στο σχολικό συγκρότημα του 36ου Δημοτικού Σχολείου και του 11ου Νηπιαγωγείου Πατρών.

Ήδη το σχολικό κτίριο με την εργασία του,  έχει ξεκινήσει να αλλάζει όψη. «Αποφάσισα να επιστρέψω, παρόλο που γνωρίζω ότι οι δυνάμεις μου πλέον δεν είναι τόσες πολλές.

Μου αρέσει όμως αυτό που κάνω, γεμίζει η ψυχή μου όταν βλέπω τα παιδιά να χαμογελούν και να χαίρονται με τις ζωγραφιές μου και αυτό μου δίνει δύναμη. Θα συνεχίσω και όσο αντέξω» τόνισε ο ίδιος μιλώντας στο patrasevents.gr

Στη σελίδα του 36ου Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας στο facebook έγραψαν μάλιστα: «Η αρχή έγινε και το σχολείο μας ήδη αλλάζει όψη, χάρη στον "Παππού των παιδιών" Κύριο Γεώργιο Κατσίποδο. Ανυπομονούμε για την συνέχεια...».