Βρισκόμαστε, πλέον, στην τελική ευθεία για την κλήρωση του 7DAYS EuroCup 2020-21 που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουλίου στην Βαρκελώνη (14:15, ώρα Ελλάδας) όπου θ’ αναδειχθούν οι αντίπαλοι του Προμηθέα στους Ομίλους της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης για τη σεζόν 2020-21.

Έτσι σχηματίστηκαν τα 6 group από τα οποία θα προκύψουν οι ομάδες που θα φτιάξουν τους Ομίλους, με τον Προμηθέα Πάτρας να τίθεται για 2η συνεχόμενη χρονιά επικεφαλής του 1ου group δυναμικότητας. H κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Ευρωλίγκας στο YouTube και το λογαριασμό της διοργάνωσης στο facebook.

Αναλυτικά τα 6 group, που θα μπουν χωριστά σε κληρωτίδες για να προκύψουν οι 4 Όμιλοι της κανονικής περιόδου του 7DAYS EuroCup 2020-21:


O Προμηθέας, επομένως, θα κληρωθεί στον Όμιλο με μία ομάδα από κάθε group δυναμικότητας (2 - 3 - 4 - 5 και 6), αλλά στον ίδιο όμιλο δεν μπορούν να βρεθούν 2 ομάδες από το ίδιο πρωτάθλημα (Ισπανίας, Ιταλίας, Γαλλίας, Τουρκίας, Ρωσάι, Αδριατική Λίγκα). Θυμίζουμε πως προκρίνονται οι 4 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και στην επόμενη Φάση (των "16") σχηματίζουν 4 ομίλους των 4 ομάδων, απ' όπου οι 2 πρώτες θα προκριθούν στα προημιτελικά.  

Επίσης, έχει ήδη γίνει η κλήρωση των 10 αγωνιστικών της Κανονικής Περιόδου των Ομίλων του 7DAYS EuroCup 2020-21, που είναι αυτή που ακολουθεί παρακάτω και κάθε ομάδα από κάθε group θα λαμβάνει στην κλήρωση ένα από τα γράμματα Α – Β – C – D - E ή F.