Δημοσίευμα που ανάβει… φωτιές από τη Ρωσία στην υπόθεση του Μάσιμο Καρέρα.

Το «sport24.ru» αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες του ο Μάσιμο Καρέρα μόνο αρνητικός δεν είναι στην επιστροφή του στην Σπαρτάκ Μόσχας! «Είναι έτοιμος να επιστρέψει στον σύλλογο που εργάστηκε από το 2016 έως το 2018», είναι χαρακτηριστική ατάκα.

Οι Ρώσοι στηρίζουν στο ρεπορτάζ τους στις άριστες σχέσεις που συνεχίζει να διατηρεί ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ με τον ιδιοκτήτη της Σπαρτάκ, Λέονιντ Φέντουν και προσθέτουν: «είναι έτοιμος να συμφωνήσει την διακοπή της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, εφόσον λάβε μία καλή προσφορά από τον σύλλογο με τα ερυθρόλευκα».

H δήλωση του τεχνικού των κιτρινόμαυρων μέσω του AEKTV στις 10 Μαρτίου μετά την ολοκλήρωση των επαφών για την ενεργοποίηση του +1 που προέβλεπε το συμβόλαιό του ήταν: «Οι μάνατζερ μου είχαν συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΚ και φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι η πρόθεσή μας είναι να σεβαστούμε και να συνεχίσουμε το υπάρχον συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Εγώ αυτή τη στιγμή το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι τα επόμενα παιχνίδια. Να τα πάμε καλά στα παιχνίδια που απομένουν και να φτάσουμε πιο ψηλά την ΑΕΚ. Αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Πηγή:www.sport-fm.gr