Στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not” βγήκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε για το Survivor, για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, αλλά και για το όνειρο ζωής του, το σωματείο “Φύλακας Άγγελος” που έχει ιδρύσει.

«Έκανα μια ανάρτηση γιατί σαν χθες ήταν η μέρα που πήρα το κύπελλο, είναι τρία χρόνια πριν, αλλά σίγουρα μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις. Τα συναισθήματα είναι πολύ περισσότερα και από εκείνη τη βραδιά και από όλο αυτό που έγινε τότε. Επαγγελματικά, μετά το Survivor, είχα σαφέστατα πολύ περισσότερες ευκαιρίες.

Γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους, με κάποιους συνεργάστηκα κιόλας και με κάποιους άλλους απλά τους γνώρισα και είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή μου πια. Και μου δόθηκε και η ευκαιρία μέσα από όλο αυτό το βήμα και μέσα από τη αυτή τη δυναμική να μπορέσω να κάνω πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής που είναι ο “Φύλακας Άγγελος”, το σωματείο που ιδρύσαμε τον Δεκέμβριο, κι έχει να κάνει με την κακοποίηση των παιδιών.

Όχι, δεν ισχύει αυτό! Δεν θα πάρω μέρος στο Bachelor γιατί πολύ απλά δεν μου έχει γίνει πρόταση. Το πρώτο εξάμηνο μετά τον τελικό του Survivor μου είχε γίνει μια αντίστοιχη πρόταση από τον ΑΝΤ1 τότε, την οποία έκρινα ότι δεν ήθελα να ακολουθήσω και να αποδεχτώ.

Δεν ξέρω αν θα γίνει κάποια αντίστοιχη πρόταση τώρα από τον σταθμό που έχει το Bachelor, αλλά δεν έχω κάνει καμία συζήτηση. Έχω κάνει συζητήσεις για δύο άλλα πρότζεκτ, αλλά για μένα θεωρείται κάτι δεδομένο μόνο όταν πέσουν οι υπογραφές. Η μία συζήτηση που έχω κάνει είναι για την τηλεόραση και η άλλη για τον κινηματογράφο», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.


Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν θα είμαι στο «Bachelor», δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση - Καλοκαίρι #not