Αποχωρεί μετά από 33 χρόνια από τη θέση του διευθυντή της ξενοδοχειακής μονάδας του "Porto Rio", ο Δημήτρης Σαλταπίδας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο κ. Σαλταπίδας θα συνεχίσει την επιτυχημένη καριέρα του στη ξενοδοχειακή μονάδα "Patras Palace" που ως γνωστόν πρόσφατα αγοράστηκε από τον ομογενή επιχειρηματία, Αθανάσιο Στεφανόπουλο.

Το "Patras Palace" αναμένεται να ξεκινήσει την νέα λειτουργία του, γυρίζοντας σελίδα από τον Οκτώβριο και μετά. Ο κ. Σαλταπίδας, στην ανάρτηση του, αποχαιρετώντας τους συνεργάτες του στο "Porto Rio", γράφει συγκινημένος τα εξής:

«Αγαπητοί Φίλοι, Αγαπητοί Συνεργάτες,

Ένας μεγάλος κύκλος που άνοιξε το 1987 κλίνει το 2020. Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα της αποχώρησής μου από το Porto Rio, από τη θέση του Δντή. Είναι μια απόφαση δύσκολη, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται διαφορετικά . Ήταν 30 χρόνια σαν ταινία κινηματογράφου, που εύχομαι κάθε συνάδελφος να ζήσει.

Με χαρές- λύπες- συγκινήσεις με ευκαιρίες που μου δόθηκαν να υποδεχτώ από απλούς ανθρώπους μέχρι αρχηγούς κρατών- πρωθυπουργούς - πρίγκιπες- επιστήμονες- ανθρώπους των γραμμάτων και τεχνών και βέβαια καθημερινός αγώνας για το καλύτερο και είμαι ευτυχής γι΄αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω: 

Τις οικογένειες Αρφάνη- Χιώνη, Μαυράκη, και Καλίγερου για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια. Τους συνεργάτες μου που στήριξαν τις προσπάθειες των επιχειρηματιών , τις υπηρεσίες και φορείς και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους του τουρισμού για τη βοήθειά τους και την άψογη συνεργασία .

Μια συνεργασία που με τους περισσότερους έχει εξελιχθεί σε φιλία και έτσι θα παραμείνει. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το Porto Rio να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και οι προσπάθειες χρόνων να αποδώσουν καρπούς».