Καλεσμένοι στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” ήταν σήμερα η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Κώστας Καραφώτης, οι οποίοι το προσεχές Σάββατο θα δώσουν το παρών στον μεγάλο τελικό του J2US, όπως αναφέρει το zappit.

Η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το σχόλιο που της έκανε η Δέσποινα Βανδή προχθές στον ημιτελικό και με τη σειρά της “άδειασε” όλη την επιτροπή.

«Εγώ δεν κατάλαβα πραγματικά που ήταν ο αντίλογος. Εγώ είπα ότι σέβομαι την άποψη των κριτών, αλλά θέλουμε κι εκείνοι να σεβαστούν τη δική μας άποψη του πώς εμείς εκφέρουμε ένα τραγούδι. Γιατί κάθε φορά δεν ακούμε κάτι επί της ουσίας, μια κριτική για τη φωνή, για την τονικότητα, για την τοποθέτηση της φωνής.

Ακούμε σχόλια για την έκφραση, δηλαδή μια αοριστία, που στην αοριστία μπορείς πάντα να πεις ότι θέλεις γιατί είναι αοριστία από μόνη της. Από μόνη της ενέχει τη δυνατότητα να βρεις κάτι αρνητικό να πεις χωρίς και να υπάρχει απαραίτητα.

Η τοποθέτηση της Δέσποινας δεν ήταν μουσική και η παρατήρηση ήταν ηθικοπλαστική. Λες “έχεις πάντα κάτι να πεις”. Λες κάτι, πρέπει να ακούσεις και κάτι. Εγώ τα ακούω όλα με σεβασμό, αλλά ακούω και πράγματα που δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να πουν, δηλαδή δεν ξέρω τι να διορθώσω, έχω μπερδευτεί λίγο», είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Χατζηβασιλείου.