Για το χωρισμό του Γιάννη Μάρκου από τη Τζούλια Νόβα, αλλά και όλα όσα έχουν πει κατά καιρούς και οι δυο τους μίλησαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Καλοκαίρι not”. Η Ναταλί Κάκκαβα, ωστόσο, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και κάποια πράγματα τα είπε έξω από τα δόντια, όπως αναφέρει το zappit.

«Τι ήταν; Ένα έπιπλο που το είχα στο σπίτι μου τόσα χρόνια και τώρα που μου τελείωσε το πέταξα έξω από το σπίτι; Ήταν τραγική δήλωση αυτή και εμένα ως γυναίκα με θίγει απόλυτα. Ότι κι αν έχει συμβεί, χίλια δίκια μπορεί να έχει ο άνθρωπος, αλλά αυτό δεν θα το μάθει κανείς γιατί πάντα σε έναν χωρισμό ακούς μία ιστορία από τον έναν και μία από τον άλλον. Αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να σέβεσαι τα 12 χρόνια που είσαι με έναν άνθρωπο και τέτοιες εκφράσεις “την πέταξα από το σπίτι” εμένα προσωπικά ως γυναίκα με θλίβουν πάρα πολύ.

Όσο ήταν με την Τζούλια Νόβα δεν τον βλέπαμε να κάνει δηλώσεις και είχε έναν διακριτικό ρόλο. Τι έχει πάθει μετά το χωρισμό; Είσαι 12 χρόνια με έναν κορίτσι και, ουσιαστικά, το “μεγαλώνεις”, διατηρείς μια σχέση μαζί του διακριτική… Τώρα, όλο αυτό το ξεκατίνιασμα; Είναι ένας άνθρωπος ώριμος, κατασταλαγμένος, επιτυχημένος επιχειρηματίας, δεν έχει ανάγκη να το κάνει αυτό», είπε η Ναταλί Κάκκαβα.