Η «Γυναίκα χωρίς όνομα» πλησιάζει στο τέλος της και το κανάλι έχει ήδη βρει τη σειρά που θα την αντικαταστήσει.

Το κανάλι του Αμαρουσίου κέρδισε το στοίχημα στην απογευματινή ζώνη με την καθημερινή δραματική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» και φυσικά, για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά θα ακολουθήσει την ίδιο συνταγή και μάλιστα με τους ίδιους δημιουργούς.

Η Μαρία Γεωργιάδου έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει το σενάριο της νέας παραγωγής που αποτελεί διασκευή του γαλλικού φορμάτ με τίτλο «Un si gran soleil (Ενας τόσο μεγάλο ήλιος)» που προβάλλεται από το κανάλι France 2 αλλά και σε κανάλια του Βελγίου και του Λουξεμβούργου.

Τη σκηνοθεσία, φυσικά, θα αναλάβει και πάλι η Βίκυ Μανώλη. Αν και είχε ακουστεί ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα κρατούσε η Μαριάννα Τουμασάτου, αυτό δεν θα συμβεί, καθώς το κανάλι θέλει να δώσει μια ολοκαίνουρια πρόταση στους τηλεθεατές που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τη σειρά που μονοπώλησε για δύο χρόνια το ενδιαφέρον του κοινού. Οι οντισιόν για τους ηθοποιούς που θα απαρτίζουν το καστ έχουν ήδη ξεκινήσει και στα μέσα Ιουλίου όλα θα είναι έτοιμα για να ακουστεί το πρώτο «πάμε» στα γυρίσματα.

Η υπόθεση

Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤΙ τα έχει όλα. Ηθικά διλήμματα, ερωτικές σχέσεις, όνειρα, μυστήριο, συγκίνηση, θυμό, γέλιο, εκδίκηση, αδικία και αναζήτηση της απόδοσης της δικαιοσύνης. Η ιστορία ξεκινά όταν η Κλερ που είναι και το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης, επιστρέφει από το εξωτερικό στη γενέτειρα της με τον έφηβο γιο της Τεό, μετά από 17 χρόνια απουσίας. Εχει την ανάγκη το παιδί της να μάθει τις ρίζες του και την οικογένεια του. Όμως δεν μπορεί να φανταστεί ότι η ζωή της θα αλλάξει για πάντα. Όλα ξεκινούν όταν συναντιέται με έναν παιδικό της φίλο που έχει πληροφορίες για την εξαφάνιση της αδελφής της. Αυτή είναι μια πληγή για εκείνη που δεν έχει κλείσει ποτέ.

Όμως ο φίλος της αυτός δολοφονείται και η ίδια κατηγορείται και κρατείται για το έγκλημα. Τώρα για να αποδείξει την αθωότητα της πρέπει να ανακαλύψει τα μυστικά του παρελθόντος, να αντιμετωπίσει τον αστυνομικό που είναι υπεύθυνος για την έρευνα της υπόθεσης, αλλά και τον πρώτο της έρωτα.

Πηγή: Tv24