Ο Νίκος Ψαρράς που ανήκει πλέον στο καστ στο καστ της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ο οποίος υποδύεται τον Σταμάτη Μαυρουδή, σύζυγο της Βιολέτας, με τον οποίο ποτέ δεν πήρε διαζύγιο, αφού την παράτησε μια μέρα για τα μάτια μιας τραγουδίστριας κι έκτοτε έριξε μαύρη πέτρα πίσω του.

Ο ηθοποιός μίλησε στο Τηλέραμα για την κρίση του κορονοϊού και την επίδρασή του στην τηλεόραση

Ο κορονοϊός πάγωσε πολλές θεατρικές παραστάσεις του καλοκαιριού, αλλά και της ερχόμενης σαιζόν. Σας φοβίζει αυτή η κρίση;

Με φοβίζει το αβέβαιο. Με φοβίζει το ότι δεν ξέρουμε εάν θα υπάρχουν ανοιχτά θέατρα του χρόνου, ποιοι παραγωγοί θα ρισκάρουν να μην παίζουν με 100% πληρότητα… Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Είναι μια μπόρα που θα περάσει γρήγορα. Εύχομαι ένα πράγμα μόνο: να μην εκμεταλλευτούν κάποιοι αυτή την κατάσταση και μειωθούν οι θέσεις εργασίας, αλλά και οι απολαβές. Είμαστε πολύ κουρασμένοι οι Έλληνες.

Με το που πήραμε μια ανάσα, ξαναβρεθήκαμε κάτω από τον βυθό. Θέλουμε δύναμη, θέλουμε να έχουμε καλή ψυχολογία, δεν μπορούμε άλλη στεναχώρια.

Πως πιστεύετε ότι θα είναι η επόμενη μέρα για την τηλεόραση;

Η τηλεόραση είναι μια συντροφιά σε όλη την Ελλάδα. Είναι ένα μέσον με το οποίο γίνεσαι οικείος, μπαίνεις στο σαλόνι του κάθε τηλεθεατή όποτε αυτός θελήσει και το λαχταρήσει.

Χαίρομαι που ξανάρχισαν η μυθοπλασία και τα σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση, γιατί είχαμε βαρεθεί να βλέπουμε επαναλήψεις. Και δεν μιλάω μόνο για το κομμάτι των ηθοποιών. Υπάρχει ένα τεράστιο συνεργείο ανθρώπων που δουλεύουν κάθε φορά για μια παραγωγή, αυτοί που είναι πίσω από τις κάμερες.

Η δουλειά πρέπει να υπάρχει. Από ένα σίριαλ θρέφονται τουλάχιστον 100 οικογένειες! Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει η μυθοπλασία, γιατί όσο γίνονται σίριαλ τόσο θα ανεβαίνουν τα στάνταρ και οι απαιτήσεις, θα υπάρχει ανταγωνισμός και ο καθένας θα προσπαθεί να κάνει το καλύτερο του.

Τη νέα σεζόν όμως τα ριάλιτι προγράμματα θα κάνουν λίγο πέρα τη μυθοπλασία..

Το ριάλιτι έχουν κουράσει πάρα πολύ. Κανείς πια δεν θέλει να δει άλλες εκπομπές μαγειρικής. Σε μια χώρα που δεν έχει να κάνει φακή, για ποιον λόγο να μάθει να κάνει πάπια Πεκίνου;

Χώρος υπάρχει για όλους, και για παιχνίδια επιβίωσης και για παιχνίδια με τραγουδιστές, δεν μπορεί όμως αυτά τα παιχνίδια να είναι το μονοπώλιο! Είναι πολύ λυπηρό για το έθνος μας, για τους Έλληνες, να είναι αυτό το επίπεδο μας!