Όχι επειδή είναι Πατρινή και όσο να’ ναι της έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία, αλλά να…

Η Έλλη Τρίγγου από το πρώτο επεισόδιο που ξεκίνησαν και πάλι οι «Άγριες Μέλισσες», μετά δηλαδή από την καραντίνα, έχει αποδείξει το πόσο ταλαντούχα ηθοποιός είναι και τις εξαιρετικές ικανότητες που έχει στην υποκριτική.

Από τη στιγμή που η ευγενική και βολική «Ασημίνα» μετά την απιστία του "Νικηφόρου", με την ίδια την αδελφή της, έγινε ένα πλάσμα μοχθηρό, επιθετικό και απρόσμενο, η Έλλη Τρίγγου οδηγεί τον ρόλο της σε μονοπάτια που μόνο ένας τόσο καλός ηθοποιός μπορεί να χαρίσει στο κοινό.

Είναι εξαιρετική και το γεγονός αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς (που στο κάτω - κάτω της γραφής δεν είμαστε και τίποτα ειδικοί), το ανέφερε στα social media για ένα από τα επεισόδια αυτά ένας από τους σημαντικότερους κινηματογραφικούς κριτικούς, Παναγιώτης Τιμογιαννάκης.

Από εκείνο το επεισόδιο μέχρι σήμερα η Έλλη Τρίγγου έχε μπει ακόμα πιο βαθιά στον ρόλο της, φτάνοντας την «Ασημίνα» με ένα μαεστρικό τρόπο στα πρόθυρα της τρέλας και της κατάθλιψης.  

Περιττό να αναφέρουμε τα εγκωμιαστικά σχόλια του κοινού στα social media της σειράς για την Πατρινή ηθοποιό που έχει μεγαλώσει στον Βύρωνα της Αθήνας.  Αυτό όμως είναι το λιγότερο.

Το σημαντικό είναι ότι η «Ασημίνα» δείχνει για την Έλλη Τρίγγου ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία χαριτωμένη και γλυκιά ηθοποιός. Είναι ταλεντάρα. Και φυσικά έχουμε να δούμε πολλά πράγματα από αυτή στο μέλλον.