Ο κόσμος το έχει τούμπανο, ο άνδρας της κρυφό καμάρι…

Ήταν κορίτσι της παντρειάς, με την έννοια ότι μεγάλωσε με έναν τέτοιο τρόπο για να βρει τον άνδρα της ζωής της, τον πρίγκιπα που θα ερχόταν με το άλογο, θα την έπαιρνε από το χέρι και θα την οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλησιάς.

Και από εκεί και πέρα ξέρετε τώρα… Το ένα παιδάκι, το δεύτερο παιδάκι, το τρίτο παιδάκι και να’ ναι καλά ο Πειραιάς που λέει και το τραγούδι, έχοντας ως όνειρο της να κάνει μία μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια.

Όμως από τη στιγμή που πέτυχε τον στόχο της, βρήκε δηλαδή ένα καλό παλικάρι το οποίο δεν είχε άλογο, ωστόσο, είχε ένα ακριβό αμάξι, μια καλή δουλειά και ένα όνομα σαν οικογένεια, αυτή βάλθηκε να τα καταστρέψει όλα. 

Από τότε που φόρεσε στεφάνι και ντύθηκε νυφούλα, το κορίτσι της παντρειάς ξεκίνησε την άσωτη ζωή της, βλέποντας την αλλιώς και αλλάζοντας τους ερωτικούς της συντρόφους σαν τα… πουκάμισα που λέει ο λόγος.

Ένας, δύο, τρεις οι λεγάμενοι οι στάνταρ, σύμφωνα πάντα με τις κακές γλώσσες και υπάρχουν δύο τρεις ακόμα που η «έρευνα» τους κατατάσσει στους πιθανούς ότι μπορεί και να έχουν ξαπλώσει μαζί της.

Και να σκεφτεί κανείς ότι η νυφούλα μας δεν είναι πάνω από 1,5 χρόνο παντρεμένη, ενώ πριν οι ερωτικές της εμπειρίες λέγεται ότι περιορίζονταν στο καναπέ της και στο «μαδάω τη μαργαρίτα, μ’ αγαπά, δεν μ’ αγαπά».

Πάντως, ο σύζυγος της, ο πρίγκιπας που έγινε κερατούκλης, την έχει πάρει πλέον χαμπάρι. Τι θα κάνει; Που να ξέρουμε; Τι μας περάσατε κουτσομπόληδες; Ο καιρός θα δείξει. Άλλωστε, ένας καλός γάμος όλα μπορεί να τα αντέξει…