Το πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000 μέτρων (ανδρών /γυναικών και κατηγορία Κ23) πραγματοποιείται στο Άργος Ορεστικό, στις 15 Ιουλίου και εκεί θα πάρει μέρος η αφρόκρεμα των μακρινών αποστάσεων, οι αθλητές που έχουν το μέλλον μπροστά τους για να διαγράψουν μία λαμπρή πορεία.

Από μία τέτοια διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο Ντένις Γιούρα που έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα αυτόν δεν κρύβει τις μεγάλες φιλοδοξίες που έχει.

Φιλοδοξίες που προκύπτουν ασφαλώς μέσα από την σκληρή δουλειά που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια ο νεαρός αθλητής του Έσπερου.

«Θέλω να γράψω ένα πολύ καλό χρόνο στην διοργάνωση αυτή, γνωρίζοντας ότι λόγω και των καταστάσεων που αντιμετωπίζουμε θα είναι η σημαντικότερη από αυτές που θα λάβω μέρος αυτό το διάστημα» τονίζει ο ίδιος μιλώντας στο patrasevents.gr.

«Θέλω να γράψω έναν χρόνο που στην Αχαΐα θα έχουμε χρόνια να δούμε. Είμαι σε καλή κατάσταση, έχω ξεπεράσει τις δυσκολίες που υπήρχαν εξαιτίας των καταστάσεων και έχω κατορθώσει να προσαρμόσω την προπόνηση μου στις νέες συνθήκες με τον καλύτερο τρόπο.

Τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Οπότε είναι η ευκαιρία μου».  Αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξουν προβλήματα με την πανδημία ο νεαρός αθλητής του Εσπέρου θα πάρει μέρος και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 5.000 μέτρων που ακολουθεί.  «Εκεί είχα πετύχει το 2018 14:53. Αυτή τη φορά θέλω να γράψω κάτι σίγουρα πολύ πιο κάτω από αυτό» τονίζει.