Δύο δυνατές πρεμιέρες τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στο MEGA. Η αστυνομική σειρά θρίλερ «MR.MERCEDES» και το επικό δράμα «OUTLANDER» θα προβάλλονται από Δευτέρα έως Παρασκευή μετά τα μεσάνυχτα.

Δύο κορυφαίες ξένες σειρές με βαρύ «βιογραφικό», κινηματογραφική γραφή και εξαιρετικούς ηθοποιούς που κέρδισαν από την πρώτη προβολή τους το κοινό.

Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στις 12 το βράδυ θα παρακολουθήσουμε το πρώτο επεισόδιο της σειράς «MR. MERCEDES» η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του κορυφαίου και πολυβραβευμένου συγγραφέα Stephen King. Η ιστορία αφηγείται με χρονική αναδρομή την δολοφονική επίθεση ενός οδηγού μιας κλεμμένης Μερσεντές προς το συγκεντρωμένο πλήθος ανέργων που περιμένουν στην ουρά της υπηρεσίας εύρεσης εργασίας.

Ο ψυχικά διαταραγμένος οδηγός θερίζει το πλήθος και εξαφανίζεται. Μήνες αργότερα ένας συνταξιούχος αστυνομικός λαμβάνει μηνύματα από άγνωστο παραλήπτη, ο οποίος και αναλαμβάνει την ευθύνη του μακελειού και τον προκαλεί να τον αποκαλύψει. Ο «MR. MERCEDES» ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει ξανά τα δολοφονικά του ένστικτα. Αυτή τη φορά έχει στο μυαλό του κάτι πολύ μεγάλο. Κάτι που θα στοιχίσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους. Εκτός κι αν ο πρώην αστυνομικός Hodges καταφέρει να τον σταματήσει.


Βασισμένο στο έργο του Stephen King, για το οποίο ο ίδιος ο συγγραφέας έχει περιγράψει ως την πρώτη του πραγματική αστυνομική ιστορία και με δημιουργό τον David E. Kelley (Big Little Lies, Boston Legal, Goliath), το «MR. MERCEDES» είναι από τις σειρές θρίλερ που δεν πρέπει να χάσουμε.

Τον ντετέκτιβ Bill Hodges υποδύεται ο Brendan Gleeson, ενώ στον ρόλο του ψυχοπαθή δράστη Penny Dreadful ο Harry Treadaway δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. Δίπλα τους οι Kelly Lynch, Mary Louise Parker.


Αμέσως μετά, στη 01:00 το σκηνικό αλλάζει, γίνεται πιο επικό με το περίφημο «OUTLANDER» κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή να μας μεταφέρει στο χώρο και στο χρόνο για να μας αφηγηθεί μια διαφορετική ιστορία αγάπης.

Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο της Νταϊάνα Γκάλμπαντον, που σύμφωνα με την New York Times είναι Νο1 Best Seller και πούλησε πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Περιπέτεια σε γοτθικά σκηνικά, επιστημονική φαντασία, ηρωικούς πολεμιστές με σκοτσέζικες φούστες, και δυνατές δόσεις ρομαντισμού.

Η Κλαιρ είναι μια νοσοκόμα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Με κάποιο περίεργο και ανεξήγητο τρόπο ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στο 1743. Εκεί, συναντά τον μάχιμο, άκρως γοητευτικό, Σκοτσέζο στρατιώτη, Τζέιμι. Η υπόθεση εξελίσσεται με δυνατές σκηνές πάθους, έρωτα με φόντο τα τοπία της Σκωτίας και με ένα ζευγάρι που ξεφεύγει από τις νόρμες ενός συμβατικού έρωτα. Η σειρά κέρδισε το Βραβείο Κριτικών το 2014.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Caitriona Balfe και ο Sam Heughan.