Μπορεί το La Casa de Papel και το Elite να είναι δύο ισπανικές σειράς που σαρώνουν στο Netflix, ωστόσο, δεν είναι οι μόνες.

Η σειρά Las chicas del cable (Οι Τηλεφωνήτριες) έχει τη δική της πορεία στο Netflix και είναι άκρως επιτυχημένη. Ένα στοιχείο, που αρκετοί αγνοούν είναι ότι οι Τηλεφωνήτριες είναι η πρώτη ισπανική πρωτότυπη σειρά του Netflix! Χθες, βγήκε στον «αέρα» το δεύτερο μέρος του τελευταίου κύκλου και οι φαν περιμένουν να δουν ποια θα είναι η τύχη της Λίδια και των υπόλοιπων κοριτσιών.

Σύμφωνα με το TV Time, όπως μεταδίδει το Variety, το πρώτο μέρος του πέμπτου κύκλου ήταν η τρίτη σειρά παγκοσμίως που οι συνδρομητές του Netflix παρακολούθησαν μονομιάς (binge watching), την πρώτη εβδομάδα που κυκλοφόρησε.

Η σειρά του Netflix με αρκετά εξωτερικά γυρίσματα

Μέχρι την πέμπτη σεζόν, το 60% της σειράς του Netflix είχε γυριστεί σε εξωτερικούς χώρους, έξω από τα Adisar Studios, για παράδειγμα, στο αεροδρόμιο Lillo του Τολέδο, στην πρώην φυλακή της Σεγόβια ή σε χωριά έξω από τη Μαδρίτη. «Ήταν μια διαφορετική περίπτωση κάθε μέρα, σε μια διαφορετική τοποθεσία, με φορτηγά όλη την ώρα. Έπρεπε να κάνουμε αυτό το βήμα μπροστά και το Netflix επέτρεψε αυτό το ταξίδι », λέει η Τερέσα Φερνάντες-Βαλντές, συνιδρυτής της εταιρείας παραγωγής Bambu και μία εκ των συγγραφέων της σειράς του Netflix.

Οι Τηλεφωνήτριες του Netflix

Οι Τηλεφωνήτριες έκαναν πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2017. Πρωταγωνίστριες η Λίδια, η Μάργα, η Καρλότα, και η Ανχελες. Η σειρά του Netflix μεταφέρει τους τηλεθεατές στην εποχή του ‘20. Τότε, οι τέσσερις γυναίκες γνωρίστηκαν στη τηλεφωνική εταιρεία της Μαδρίτης και μια δυνατή φιλία «γεννήθηκε». Καθεμία ζει τη δική της πραγματικότητα και πάντα η μία είναι εκεί για την άλλη, σε κάθε χαρά και δοκιμασία. Βρισκόμαστε, λοιπόν, στην Μαδρίτη, την εποχή του Μεσοπολέμου, όταν οι τέσσερις αυτές γυναίκες διεκδικούν τα όνειρά τους και θέση σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία. Ο πέμπτος και τελευταίος κύκλος βρίσκει τις ηρωίδες στην δικτατορία του Φράνκο, όπου και παλεύουν για την επιβίωση.Η σειρά του Netflix έχει τα πάντα… έρωτες, πάθη, ίντριγκες, θανάτους και συγκίνηση.


Las chicas del cable | Tráiler del final | Netflix España