Η Βρετανή Άσλει Γουάιτ είχε τόσο πολύ γάλα και δεν ήθελε να το πετάξει. Τότε μία φαεινή ιδέα της ήρθε στο μυαλό. Η 31χρονη από την Κάρνφορθ της Αγγλίας άρχισε να φτιάχνει σαπούνια από το γάλα της διευκολύνοντας τη ζωή της οικογένειάς της.

Πώς; Η δεκάχρονη κόρη της Μάιλι υποφέρει από έκζεμα, και χρησιμοποιώντας σαπούνι από το γάλα της μητέρας της, η κατάστασή της βελτιώθηκε, όπως αναφέρει το protothema.

Σε συνέντευξή της στην βρετανική εφημερίδα «The Sun», η Βρετανή μαμά είπε: «Στη Μάιλι βλέπουμε μεγάλη διαφορά με τα εξανθήματα στα χέρια της, και το δέρμα της είναι τώρα ωραίο και απαλό».

Η Γουάιτ, η οποία έφερε στο κόσμο την δεύτερη κόρη της Μία τον Απρίλιο του 2020, σκέφτεται ακόμη και να στήσει επιχείρηση με τα σαπούνια της.

Είχε πολλά αιτήματα από τότε που μοιράστηκε την ιδέα του μητρικού γάλακτος στα social media.

«Αλλά αυτή τη στιγμή τα χρησιμοποιούμε μόνο στο σπίτι...εγώ και ο σύζυγός μου Πολ τα χρησιμοποιούμε μόνο για να πλύνουμε τα χέρια μας, αλλά τα παιδιά τα χρησιμοποιούν για να κάνουν μπάνιο», υποστηρίζει η μαμά από την Βρετανία.

«Το γάλα μπορεί να ανακουφίσει το δέρμα από εξανθήματα, ακμή, έκζεμα και εγκαύματα από τον ήλιο, είναι πραγματικά δύσκολο να το πιστέψεις», όπως προσθέτει.