Εσπευσμένα στις ΗΠΑ ταξίδεψε η Τζένη Μπαλατσινού, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η μεγάλη της κόρη, Αμαλία Κωστοπούλου είχε σοβαρό τροχαίο στην Καλιφόρνια, όπου ζει και εργάζεται μετά την αποφοίτησή της από το Μπέρκλεϊ.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ η 23χρονη Αμαλία οδηγούσε κανονικά σε δρόμο του Λος Άντζελες, οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο της Αμαλίας αναποδογύρισε τουλάχιστον τρεις φορές από τη σφοδρότατη σύγκρουση, τραυματίζοντάς την.

Η κόρη της Τζένη Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου είχε «άγιο», καθώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα, χωρίς να διατρέχει ευτυχώς κίνδυνο η ζωή της.

Χωρίς δεύτερη σκέψη η Τζένη Μπαλατσινού έφυγε για τις ΗΠΑ προκειμένου να είναι στο πλευρό της κόρης της και να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τον εφιάλτη από το τροχαίο.

Η Αμαλία Κωστοπούλου αναρρώνει έχοντας τη μητέρα της στο πλευρό της και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από το τροχαίο που παραλίγο να κόστιζε τη ζωή της.