Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον συνάδελφο του, Γιούργκεν Κλοπ, ο Ζοσέ Μουρίνιο για το γεγονός ότι οδήγησε την Λίβερπουλ στην κορυφή της Premier League, μετά από τόσα χρόνια. Παράλληλα, συνεχάρη και τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που έδειξε στον Γερμανό τεχνικό, από το 2015 μέχρι σήμερα.

«Λοιπόν, πρώτα από όλα συγχαρητήρια, νομίζω είναι προφανές σε όλους στην ομάδα της Λίβερπουλ, όχι απλά στους προπονητές και τους παίκτες, αλλά σε όλους τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Πολλά συγχαρητήρια, είναι καιρός να το απολαύσουν μετά από τόσο καιρό. Οπότε ειλικρινά, πολλά, πολλά συγχαρητήρια και φυσικά τα νούμερα δεν λένε ψέματα. Φυσικά το αξίζουν. Εδώ και πολύ καιρό, από τότε που ήμουν τηλεσχολιαστής, είπα ήδη από το Νοέμβριο ότι πίστευα ότι θα είναι πρωταθλητές. Νομίζω ότι αυτό που έκαναν είναι αυτό που πρέπει να κάνεις, όταν εμπιστεύεσαι έναν προπονητή, τον εμπιστεύεσαι. Δεν έχει σημασία πως τα πας στη πρώτη σεζόν, στη δεύτερη σεζόν, συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πιστεύεις σε αυτόν. Οπότε συνεχίζεις να δουλεύεις μαζί του.

Οπότε αν τα αποτελέσματα στη πρώτη σεζόν δεν είναι καλά, βελτιώνεσαι. Αν και στη δεύτερη δεν είναι καλά, συνεχίζεις. Και μετά πας στη τρίτη και την τέταρτη. Και φυσικά όταν ο προπονητής είναι καλός και η οργάνωση από πίσω είναι καλή και καταφέρνουν να κάνουν συλλογική δουλειά και να δουλέψουν όπως το έκαναν, τα αποτελέσματα έρχονται. Οπότε νομίζω είναι ένα τέλειο παράδειγμα για ανθρώπους που νομίζουν ότι στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται σε μία βδομάδα σε ένα μήνα ή ένα χρόνο. Άρα διπλασιάζω τα κοπλιμέντα μου λόγω του ότι αποδέχτηκαν ότι ήταν ένα πρότζεκτ. Συγχαρητήρια».

Πηγή:www.gazzetta.gr