Ο Μίνωας Κυριακού έφυγε από τη ζωή πριν από 3 χρόνια και ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε στη Φαίη Σκορδά για να πει δυο λόγια για τον ιδρυτή του ΑΝΤ1, για τον φίλο του, όπως αναφέρει το zappit.

«Ήταν πολύ κοντά σε όλους τους εργαζόμενους. Μας ήξερε με τα μικρά μας ονόματα, ήξερε την οικογενειακή μας κατάσταση, έδινε συμβουλές και στις προσωπικές μας σχέσεις. Ήταν ο άνθρωπος που όταν πρωτογνώρισα τη γυναίκα μου, μου είπε να την προσέχω. Ο Μίνωας Κυριακού μού γνώρισε τη γυναίκα μου.

Οφείλω την καριέρα μου στην ελληνική τηλεόραση, στον Μίνωα Κυριακού. Πολλά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που κάνουν αυτή τη στιγμή καριέρα το οφείλουν στον Μίνωα Κυριακού. Δεν τον θεωρούσαμε εργοδότη μας, δεν τον θεωρούσαμε αφεντικό. Είχε έναν περίεργο τρόπο να αποφασίζεις εσύ για εκείνο που είχε αποφασίσει εκείνος και σου έλεγε συμφωνώ ενώ ήταν δική του σκέψη.

Εγώ πιστεύω ότι είναι εδώ, μας παρακολουθεί, χαίρεται για την εξέλιξη του σταθμού που είναι σε άξια χέρια, στα χέρια του παιδιού του. Κάπου εδώ κοντά είναι, πάντα με ένα τσιγάρο στο χέρι…», κατέληξε συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης.