Το είδαμε και αυτό.... Που αλλού; Στην πλατεία Όλγας.

Κάποιοι προκειμένου να περάσουν τον χρόνο τους και να διαψεύσουν προφανώς όλους αυτούς που λένε ότι η συγκεκριμένη πλατεία δεν προσφέρεται για αναψυχή, πήγαν και έντυσαν ένα δέντρο μπασκέτα.

Κι έτσι ανάμεσα σε όλα αυτά που κάνουν στην πλατεία Όλγας, ρίχνουν και τα σουτάκια τους που και που. Για την ιστορία, τα… αποτελέσματα της άμεσης ανάγκης που είχαν κάποιοι να αφοδεύσουν, υπάρχουν ακόμα κάτω από την τσουλήθρα της παιδικής χαράς, σύμφωνα με τα όσα μας ανέφεραν γονείς που πήγαν εκεί μαζί με τα παιδιά τους για να παίξουν.

Δεν ξέρουμε βέβαια αν είναι καινούργια ή παλιά, ούτε ζητήσαμε από τους ανθρώπους να το… ερευνήσουν. Πάντως, από όσα μας είπαν τα αφοδεύματα είναι ανθρώπινα και όχι σκύλων, χωρίς ασφαλώς να τους ρωτήσουμε πώς το κατάλαβαν.

Καλό θα ήταν φυσικά κάποιος γενναίος από τους υπαλλήλους του δήμου να τα μαζέψει κάποια στιγμή και οι αρμόδιοι να φροντίσουν να φυλάξουν τον χώρο.

Πάντως, μετά τα αφοδεύματα και τη μπασκέτα στο δέντρο, τα έχουμε δει όλα σε αυτή την πλατεία. Ή μήπως έτσι νομίζουμε; Βλέπετε αυτή η πλατεία πάντα κρύβει εκπλήξεις…

(Η φωτογραφία είναι από την σελίδα "Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται").