Μετά το τέλος της δύσκολης περιόδου λόγω Covid-19 και με το καλοκαίρι να είναι μπροστά μας, το Big Fish μας περιμένει με ενθουσιασμό και σεβασμό στη δημόσια υγεία, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Υποδέχεται κι αυτό το καλοκαίρι μικρούς και μεγάλους για να προσφέρει όπως κάθε χρόνο μοναδικές, ανεπανάληπτες εμπειρίες και συγκινήσεις στους επισκέπτες του.

Καθημερινά από το πρωί έως την δύση του Ηλίου και μετά το αγαπημένο στέκι της Χιλιαδού μας καλεί για ξέγνοιαστες στιγμές.


Έχοντας εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς της περιοχής, το Big Fish αποτελεί ουσιαστικά το "πακέτο" για να αράξουμε με την παρέα μας, χωρίς να κάνουμε πολλά χιλιόμετρα.

Η τέλεια εξίσωση που χαρακτηρίζει το ειδυλλιακό Beach Bar είναι ότι ο επισκέπτης αισθάνεται πως βρίσκεται σε εξωτικό νησί καθώς χαίρεται τη μαγεία του τοπίου, που προσφέρουν ο ήλιος, η άμμος, οι φοίνικες, η πισίνα και τα γαλάζια νερά, απολαμβάνοντας έναν πρωινό καφέ, ένα γεύμα το μεσημέρι ή ένα ποτό κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος ή κάτω από το φως του φεγγαριού.


Αποτελώντας ιδανική επιλογή και για τους ρομαντικούς, ο μοντέρνος χώρος του προσφέρει υπέροχη θέα που κόβει την ανάσα σε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που αξίζει να ζήσετε από κοντά.

Για ένα καλοκαίρι διαφορετικό και δυνατό, πάμε Big Fish "δαγκωτό"...


φωτο-an_dy_maz

φωτο-an_dy_maz


φωτο-evi.thh

φωτο-evi.thh


φωτο-vasilis_drandakis

φωτο-vasilis_drandakis


φωτο-annamariatoli

φωτο-annamariatoli


φωτο-dimitriouhorses_nafpaktos

φωτο-dimitriouhorses_nafpaktos


φωτο-epapa100

φωτο-epapa100