Παρά τις αντίξοες συνθήκες, η κοινωνία των πολιτών της Art in Progress επιμένει να συνεχίσει το όραμά της και να χαρίσει στην Πάτρα έναν δημόσιο χώρο γεμάτο χρώμα, πολιτισμό και σύγχρονη τέχνη!

Μια εμβληματική προσωπικότητα του πολιτισμού της Ελλάδας θα τιμήσει με την έναρξή του το 5ο Διεθνές Street Festival Πάτρας | ArtWalk 5

Η πρώτη τοιχογραφία της φετινής διοργάνωσης αφιερώνεται σε έναν ακόμα άνθρωπο σύμβολο - μετά την τοιχογραφία του Θανάση Βέγγου, υπενθυμίζοντας ότι η τέχνη, η ιστορία και ο πόθος για ελευθερία μάς ενώνουν και μάς φωτίζουν τον δρόμο! 

Το ξεχωριστό αυτό έργο θα ξεκινήσει να αποκαλύπτεται σύντομα από την καλλιτεχνική ομάδα της Art in Progress, στη συμβολή των οδών Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου και Θεμιστοκλέους, εκφράζοντας την κοινή ευαισθησία και τις αξίες στις οποίες επιστρέφουμε μέσα από δύσκολες χρονικά συγκυρίες, όπως η πρόσφατη πανδημία. 

Η εικαστική αυτή παρέμβαση θα γίνει η «σκυτάλη» για τις νέες 10 τοιχογραφίες των διεθνών προσκεκλημένων του Φεστιβάλ. 

"Σας περιμένουμε να παρακολουθήσετε από κοντά την δημιουργία της τοιχογραφίας, να γνωρίσετε την ομάδα μας και να μαντέψετε την προσωπικότητα - έκπληξη στην οποία αφιερώνεται η τοιχογραφία!

Σας περιμένουμε με χαρά", αναφέρει η ανακοίνωση! 

Τo ArtWalk 5 τελεί υπό την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την θερμή βοήθεια των χρυσών χορηγών Χρυσανθόπουλος Α.Ε. (πατρινή εταιρία ανυψωτικών μηχανημάτων) και VECHRO (ελληνική βιομηχανία χρωμάτων) και του μεγάλου χορηγού Coffeebrands (πατρινή αλυσίδα καφέ).