Το Netflix δίνει μία πρόγευση της νέας σειράς ντοκιμαντέρ «Down to Earth».

Το Netflix, που είναι γεμάτο σειρές και τον Ιούλιο, κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για τη σειρά με τον ηθοποιό Ζακ Έφρον και τον ειδικό ευεξίας Ντάρεν Όλιεν που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο. Σύμφωνα με το τρέιλερ οι Εφρον και Όλιεν ταξιδεύουν στον κόσμο για να γνωρίσουν διαφορετικούς εκπροσώπους της οικοκαινοτομίας και να εξερευνήσουν υγιείς, βιώσιμους τρόπους ζωής.

Εφρον και Ολιέν για χάρη του Netflix επισκέπτονται ταξιδεύουν σε Γαλλία, Πουέρτο Ρίκο, Ισλανδία, Λονδίνο, Κόστα Ρίκα, Λίμα, Σαρδηνία και Ικίτο για να ανακαλύψουν τι σημαίνει να κάνουν τη διαφορά στην αειφορία.

«Ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο για να βρούμε κάποιες νέες προοπτικές για κάποια πολύ παλιά προβλήματα» λέει ο Έφρον για τη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix. «Τα τρόφιμα, το νερό και η ενέργεια είναι όλα τα βασικά στοιχεία για τη σύγχρονη ζωή» εξηγεί.


Down to Earth with Zac Efron | Official Trailer | Netflix

Το φαινομενικά ξαφνικό ενδιαφέρον του για τη βιωσιμότητα δεν είναι νέο για τον ηθοποιό. Ο Ζακ Έφρον πέρασε αρκετό χρόνο στη ζούγκλα στη σειρά επιβίωσης του Quibi «Killing Zac Efron». Για τις ανάγκες της σειράς περιπέτειας έζησε 21 μέρες στη ζούγκλα σε ένα απομονωμένο νησί με τα απολύτως αναγκαία είδη, εξοπλισμό και έναν ξεναγό. Ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε στην Αυστραλία τον Δεκέμβριο αφού προσβλήθηκε από βακτηριακή λοίμωξη στη διάρκεια των γυρισμάτων στην Παπούα Νέα Γουινέα. Η σειρά «Down to Earth» θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουλίου.