Σήμερα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

Η δίκη αφορά στην εκτέλεση του επιχειρηματία που έγινε τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας.

Τους κατηγορούμενους ως δολοφόνους του άνδρα της Γιάννη Μακρή, αναμένεται να αντιμετωπίσει σήμερα κατά πρόσωπο η Βικτώρια Καρύδα, η σύζυγος του δολοφονηθέντος επιχειρηματία, που προσπαθεί να συνεχίσει με τα δύο τους παιδιά τη ζωή της.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει», δήλωσε πρόσφατα η Βικτώρια Καρύδα, αναφερόμενη στους κατηγορούμενους με αφορμή την έναρξη της δίκης.

Κεντρικό πρόσωπο στη δίκη είναι ένας 32χρονος Βούλγαρος, ο οποίος όμως αρνείται τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί. Υποστηρίζει πως τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, ο οποίος επίσης εμπλέκεται στη δολοφονία, είναι αθώοι. Ωστόσο, βίντεο από την ώρα της εκτέλεσης του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή δείχνει, σύμφωνα με τη δικογραφία, έναν άνδρα με τα σωματότυπό του κατηγορουμένου να πυροβολεί εναντίον του επιχειρηματία.