Αυτό το διάστημα απολαμβάνουμε την Έρρικα Πρεζεράκου στη σκηνή του «Just The 2 Of Us» μαζί με τον Άρη Μακρή. Ωστόσο, το τελευταίο διαστήματα υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τους δυο τους να έχουν έρθει πολύ κοντά.

Η Έρρικα Πρεζεράκου μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» απάντησε στις φήμες λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι εμείς με τoν Άρη τα είχαμε από πάντα, αλλά δεν το ξέραμε απλά τώρα βγήκε στην επιφάνεια. Όχι ρε παιδιά, εντάξει».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για το αν έφτασε καμία σχέση της πολύ κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας, η ίδια απάντησε: «Ναι. Και τώρα στη σχέση που είμαι νιώθω σαν να είμαστε παντρεμένοι. Μου έχει κάνει 6-7 φορές πρόταση γάμου και έχω πει σε όλες ναι».

Όσο για την περίοδο της καραντίνας και πώς πέρασε ανέφερε: «Η καραντίνα ήταν μια ευκαιρία όλοι να δείξουν την αλήθεια τους. Εγώ όλο το διάστημα το πέρασα σε σιωπή. Έκανα άσκηση σιωπής. Είναι κάτι που το κάνω όλα τα χρόνια. Με μικρά διαλείμματα, ήμουν συνέχεια σε σιωπή. Οι φίλοι μου και όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι αυτό είναι μέρος της ζωής μου. Τους έστειλα λοιπόν μηνύματα ότι θα μπω σε αφωνία και σε μια εσωτερίκευση».


Έρρικα Πρεζεράκου: Διαψεύδει τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Άρη Μακρή