Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε όχημα, υπό την επήρεια μέθης.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε όχημα που επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέσα σε πλαστικό δοχείο μία συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους (30) γραμμαρίων.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένας πτυσσόμενος σουγιάς και δύο γραμμάρια κάνναβης.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία πολίτη, θανάτωσε έναν σκύλο με δηλητηριασμένη τροφή.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στην οικία, του βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε σε περιφραγμένο κήπο, το ύψος των οποίων έφτανε τα (2,5) μέτρα.

Συνελήφθησαν χθες στη Βόνιτσα, από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο άτομα διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθησαν, χθες στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου και της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, τέσσερα άτομα διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μοτοποδήλατο, υπό την επήρεια μέθης.