Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” έδωσε συνέντευξη η Ελεάνα Παπαϊωάννου, η οποία μίλησε για την περίοδο του Fame Story, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν είναι… περήφανη για το σκηνικό με την Άσπα Τσίνα, όπως αναφέρει το zappit.

«Έκανα ένα διάλειμμα από το τραγούδι λόγω της εγκυμοσύνης, αλλά θα επανέλθω. Ήταν επιλογή μου να αφοσιωθώ 100% στο παιδί μου και την οικογένειά μου. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άντρα μου που μου έδωσε την πολυτέλεια αυτή να το κάνω γιατί πολλές γυναίκες δεν μπορούν να έχουν την πολυτέλεια αυτή, να μην το ξεχνάμε αυτό.

Παλιά ήμουν φουλ αθυρόστομη, δεν καταλάβαινα τίποτα. Με βλέπω τώρα και λέω… θεέ μου, τι ξεφτίλα. Ήμουν μόλις 18 ετών, με τα μυαλά στα κάγκελα. Την περίοδο του Fame Story έπρεπε να είχα πράξει διαφορετικά, έκανα μάγκες πολύ κόσμο.

Η Άσπα δεν τσακώθηκε ποτέ μαζί μου, το έχετε μπερδέψει. Με άλλο κορίτσι από το σπίτι είχε τσακωθεί. Εγώ απλά είχα πει μια κουβέντα γιατί είχα θυμώσει. Δεν είμαι περήφανη για αυτό το σκηνικό. Δεν θα ήθελα να το δει η κόρη μου», είπε μεταξύ άλλων η Ελεάνα Παπαϊωάννου.